Becca: Total Glow Limited Edition Set

Becca: Total Glow Limited Edition Set

X

Iz godine u godinu Sephora prevazilazi sebe kada su praznične kolekcije u pitanju. Mnogo noviteta, lepih stvari, popusta… Prilično sam sigurna da ćete naći nešto za sebe svaki put kad zavirite u njihove radnje.


Naravno da kraj novembar nije mogao da prođe bez kupovine kod njih, a jedna od stvari za koju sam se ja odlučila je Becca Total Glow set. Radi se o mini proizvodima, a u kutiji dobijate bazu za lice, njihov kultni hajlajter kao i karmin. Ako uzmemo u obzir da je cena seta samo malo veća od malog pakovanja hajlajtera koji se unutra nalazi, jasno je da je ponuda i više nego isplativa.


Hajde da započnemo od usana, pa onda pređemo na lice. Dakle, karmin koji se unutra nalazi je Orchid. Kremast je, ne isušuje usne i traje tokom celog dana (osim ako ne odete na pečenje, jelte). Nijansa je braon, ne previše tamna, ali ne ni potpuno neutralna. Za mene idealna, jer mi svetli karmini nikako ne stoje. Prijatan je na usnama, jednako se razmazuje i ravnomerno bledi tokom vremena.

 


Što se tiče hajlajtera, ne znam da li je potrebno da nešto pričam o kultnoj Moonstone nijansi. Deluje prilično svetlo u pakovanju, ali kada se stavi na lice pruža neverovatan sjaj. Od vas zavisi da li će biti suptilan ili ne. Neće se skinuti sa lica ni u jednom momentu (masna koža – testirano!).

Ja ga uglavnom nanosim prstom (na sebi, ne na drugima) jer volim da ga što bolje utapkam kako ne bih imala jasne prelaze. Naravno, podjednako dobro radi i sa četkicom, to je apsolutno na vama da odlučite kako ćete staviti.

Iskreno, nisam očekivala da će mi se toliko dopasti jer sam mislila da je sva ta pomama za Becca hajlajterima neopravdana, ali eto. Desilo se suprotno i pomama je prešla i na mene – očekujte me uskoro sa još nijansi.

Za kraj, baza za lice. Nisam sigurna da sam prava osoba za prenošenje utisaka, ali hajde da kažem po koju reč. Već smo zaključili da ja imam masnu kožu, pa nisam toliko luda za prajmerima koji daju blistavost licu, to postižem hajlajterom. Da, ja sam vam jedna od onih koji se prvo dobro matiraju, a onda dobro uvaljaju u hajlajt i šljokice.

Što se teksture tiče, negde je između gelaste i kremaste. Ne opterećuje kožu, daje blistav efekat koji u momentu nanošenja izgleda fantastično. Puder lepše legne nakon nje i budite sigurni da će na licu ostati do uveče.

Onaj deo koji se meni nije toliko dopao je momenat da mi se lice mnogo brzo prosija od nje, što je i logično. Zato je koristim samo ciljano, na obrazima i tako mi radi odličan posao. Dakle, ako imate masnu kožu, samo umereno nanošenje i nemate brige.

Da li vam preporučujem set? Aposlutno! Stvarno mislim da ovakve ponude ne treba propustiti, jer praktično po ceni jednog proizvoda dobijate tri. Sva tri su potpuno iskoristiva, što je najbitnije, pa nema trošenja novca na nešto što će skupljati prašinu.

Obzirom da je set deo limitrane ponude, savetujem vam da što pre odete do neke od Sephora radnji i bacite pogled. Probajte testere i videćete i sami zašto smatram da svaki od ova tri proizvoda vredi imati u kolekciji!