Little black bag

Little black bag

X

Današnji post biće malo drugačiji od prethodnih. Nije nikakva novina na blogu, o torbama sam pisala i ranije, ali vrlo retko. Volim ih mrvicu manje nego što volim šminku, ali tu su negde. Uvek bih radije dala novac za neku torbu, nego za komad gardarobe. Zato nije ni čudo da sa nekog sajta, ovaj put sa sajta To Save. Imaju raznih stvari, od šminke (koju nikako ne preporučujem da naručujete), preko odeće do stvarčica za kuću. Izbor je veliki, a cene klasično niske za ovu vrstu sajta.

Torbica koju sam naručila me je iznenadila kvalitetom, nema onaj specifičan kineski miris kada se otvori (da ne kažem smrad), nema nijednu grešku, šivena je, nije lepljena i postava je vrlo lepo odrađena. Ono što mi se posebno dopalo je kožni deo koji ide preko ramena. Do skoro mi to nije bilo bitno, ali nedavno me je jedna torba sa metalnim kaišem nažuljala, pa od sada i o tome vodim računa.

Još jedna jako, jaaako bitna stavka kod mene je i to da se ne otvara tako lako. Nedavno sam kupila torbicu, otprilike iste veličine kao što je ova. Vizuelno me je oduševila ali sam posle jednog nošenja shvatila da ćemo se retko družiti jer se non stop sama od sebe otvara. Sa ovom to nije slučaj, što me je posebno obradovalo.

Za 10 dolara, koliko je koštala mislim da stvarno vredi. U nju ne može mnogo toga da stane, ali one osnove se daju ubaciti. Tako da možete računati da sa sobom nosite ključeve, omanju kremu za ruke, novčanik za kartice i eventualno telefon.

Jedina zamerka jeste to da je na sajtu malo drugačije prikazana. Dopala mi se i ovako, ali očekivala sam torbu od prevrnute kože, kao i pero duž cele torbe – ovde je samo zalepljeno za prednji deo. Tako da ako nešto naručujete sa ovog sajta, imajte u vidu da slike nisu baš realne. 🙂

Kako vam se čini ova torbica? Volite li ovako male modele ili ste ipak ljubitelj velikih?