Too Faced Sweet Peach Glow

Too Faced Sweet Peach Glow

X

Unapred isplanirani postovi na mom blogu veoma su retki. Kada kažem da ću o nečemu pisati, to se obično oduži i po nekoliko meseci jer uglavnom iskoči nešto što me oduševi do te mere, da želim odmah da to podelim sa svima. Upravo to se dogodilo sa Too Faced Peach paletom, koju sam gledala mesecima unazad kod stranih blogerki i nestrpljivo čekala momenat da stigne i kod nas. Znala sam da će me oduševiti i da ću zbog nje zanemariti sve ostale hajlajtere koje imam, a kada sam sigurna da ću nešto voleti i maksimalno koristiti nije mi žao da izdvojim koliko god da je potrebno, a u ovom slučaju to je 5600, koliko paleta košta u Sefori.

U njoj se nalazi hajlajter, rumenilo i bronzer. Započeću od hajlajtera jer je on glavni razlog moje kupovine. Jedna sam od onih osoba koje bi ostavile četkicu sa strane i hajlajter nanosile direktno iz pakovanja, da se što više vidi. Međutim, za svakodnevno korišćenje i posao, to baš i nije prikladna opcija, pa se ipak kontrolišem prilikom nanošenja. Zato mi se ovaj iz palete dopao, jer ne možete prterati koliko god se trudite. Mogu da pređem četkicom i pet puta, on će i dalje imati suptilni sjaj na licu, vrlo neobične boje. Moram priznati da u svojoj kolekciji (koja je poprilično velika) nemam sličnu nijansu i zbog toga mi je posebno drago. Mislila sam da će biti zlatne boje, ali na mom licu se on presijava na zlatno/kajsijasto, savršeno se stapa sa tenom i daje prirodni sjaj.

Sledeća stvar na redu, a možda i najveće iznenađenje jeste rumenilo. Jasno vam je koliko volim hajlajtere, a za razliku od njih rumenila mi nisu omiljena stvar. Imam ih dosta, ali koristim svega dva, tri i od njih ne odustajem. Već sam i rekla šta je bio prioritet prilikom kupovine palete i kada sam je uzela mislila sam da ću rumenilo vrlo retko koristiti. Međutim, od kada je imam nije prošao dan bez stavljanja sve tri stvari iz nje, tako da su sva druga rumenila pala u zaborav. Baš kao i sa hajlajterom i ovde je teško preterati. Čak i ja koja obično jednom pređem četkicom, tek da dobijem minimalno boje u obrazima, ovde zamahnem  par puta. To mi se dopada jer ne moram da brinem da li ću ujutru na posao otići kao da sam se zacrvenela jer mi je neko upravo nalupao par šamara. Kvalitet je fantastičan, obično se šminkam oko 8 ujutru i sve do devet, deset uveče ono je na obrazima bez pomeranja. Osim boje daje dodatni sjaj licu, jer nije potpuno mat, što možete i videti na slikama.

I za kraj – bronzer. Možda najblaži koji imam, ali ujedno i najkorišćeniji. Kada se šminkam ujutru, obično nemam vremena za konture, pa ćete me sa tim vrlo retko videti, ali zato volim da dodam malo boje licu uz pomoć bronzera. Volim one tople tonove, koji nisu mat, već imaju blagi sedef u sebi, a poželjno je i da nisu preterano pigmentovani. Sve to ispunjava ovaj koji se nalazi u paleti, na licu je postojan kao i druge dve stvari, dakle skida se tek kada ja odlučim da to uveče uradim i nije mu potrebna nikakva popravka u toku dana.


Sve u svemu, ovo je paleta koju od srca preporučujem svima, kako početnicima tako i zaljubljenicima u šminku, mislim da je vredi imati u kolekciji jer su sva tri proizvoda odličnog kvaliteta i potpuno iskoristiva.

P.S. Stvarno miriše na breskve. 🙂

Kako vam se dopada Too Faced Sweet Peach kolekcija?