Artdeco: Long-Wear Eyeshadows

Artdeco: Long-Wear Eyeshadows

X

Pre tri godine, u 2014. napisala sam post o Artdeco senkama koji sam započela rečenicom: ”Kada bih nekada morala da izaberem samo jedan brend čiju bih šminku morala uvek da koristim, bez mnogo razmišljanja bih se odlučila za Artdeco.” Prošlo je par godina od toga, sada bih verovatno morala dooobro da razmislim kada bi mi neko postavio to pitanje, ali nije se promenilo to da je Artdeco bio i ostao jedan od mojih omiljenih brendova kada su senke u pitanju.

Nisam ljubitelj mono senki i njihovih ambalaža, pa ću se uvek radije opredeliti za neke ovakve, magnetne koje mogu da iskombinujem u svojoj paleti. Pored te ambalaže, koja ima uticaj prilikom kupovine, više je presudan sam kvalitet i postojanost senki. A to je nešto sa čim nikada nisam imala problema koju god nijansu Artdeco senki da odaberem.

Ako ih niste probali do sada, iznenadiće vas tekstura koja je na dodir mekana i malo drugačija od većine na koju smo navikli. Pigmentacija je još jedna stvar zbog koje imaju veliki plus, u šta se i možete uveriti na donjoj slici, jer su senke slikane bez ikakve baze. Ne mogu vam reći kakva je postojanost kada se nanose bez baze, jer moji kapci ne dozvoljavaju da ih koristim bez nje, ali uz nju traju sve dok sami ne odlučite da je vreme da ih skinete sa očiju.

Izbor nijansi je takav da ja neke od njih koristim i za obrve, iako tome nisu namenjene. Kažu da se Long Wear senke mogu koristiti i na vlažnoj koži, te da tako ostaju dugotrajnije. Probala sam na sličan način, sa sedefastom nijansom, s tim da sam ja nakvasila pljosnatu četiku pre nanošenja i mogu vam reći da se intenzitet boje i sjaj same senke povećao.

Cena im je 929 dinara, a obzirom da su znatno veće od onih klasičnih Artdeco senki sigurna sam da će potrajati dugo.


Koristite li Artdeco senke? Kako vam se dopadaju ove nijanse?