Benefit Advent Calendar 2016: Girl O’Clock Rock

Benefit Advent Calendar 2016: Girl O’Clock Rock

X

Ušli smo u mesec u kome polako kreće sva ta novogodišnja euforija, a između ostalog i razmišljanja o tome šta nekome pokloniti. Znam da nisam jedina koju možete obradovati jednim ulaskom u Seforu i zato sam pripremila post baš o njihovim novitetima iz ovogodišnje kolekcije, ali pre nego što njega objavim, želim da vam detaljnije pokažem jedan deo te kolekcije, a to je Benefitov Advent kalendar.

Sam koncept ovih kalendara je meni interesantan, iako nisam osoba sa mnogo strpljenja, pa kao što sam i očekivala nakon pet dana svakodvnevnog otvaranja više nisam izdržala, sela sam i otvorila sva polja kako bih videla šta se to unutra krije.

Započeću jedinim preparativnim proizvodom, a to je It’s Potent krema za područje oko očiju, koju dobijate u preslatkom pakovanju od 3 grama. Obradovalo me je što se našla baš ona, jer njihovu preparativu odavno želim da isprobam. Malo je masnija, iako tako ne izgleda, lepo hidrira i hrani, a ja je koristim samo uveče, jer je moja koža ne upije dovoljno brzo da nakon nje mogu odmah da se našminkam.

Sledeći na redu je njihov kultni Hoola bronzer, kao i Dandelion rumenilo. Iako su mala pakovanja, ovde će biti za mnooogo korišćenja jer se ovaj tip proizvoda vrlo sporo troši. Čak više i volim ovolike veličine, jer su zgodne za put, a do sada mi se nikad nije desilo da potrošim veliki bronzer ili rumenilo. Bronzer mi se dopada, podjednako kao i moj omiljeni Too Faced Chocolate Soleil, potpuno je mat i odličan za konturisanje. Rumenilo ima blagi sjaj u sebi, daje lepu boju licu i nije previše pigmentovano, pa nema bojazni da preterate.

HihgBeam je tečni hajlajter i proizvod kome sam se najviše obradovala. Odavno želim njihov What’s Up hajlajter, a sada kada sam isprobala ovaj i uverila se koliko je kvalitetan i postojan na licu, znam da ću kupiti i onaj drugi. Daje blagi sjaj, ja sam na ruci stavila mnogo više nego što je potrebno staviti na lice, da biste videli boju i za razliku od drugih tečnih koje sam probala, ovaj može da opstane tokom celog dana, a da ga ne setujete nekim čvrstim hajlajterom.

Lollitint, Posietint i Benetint se mogu koristiti i na usnama i na obrazima. Ja sam svaki koristila na usnama, a jedino Benetint na obrazima i mogu reći da je odličan za neki svakodnevni, prirodan izgled ako nemate mnogo vremena za šminkanje. Nisam ljubitelj tečnih rumenila, pa ih zato u tu svrhu ne koristim, ali kao proizvodi za usne su odlični. Takođe i ovaj rozikasti sjaj, koji sam počela stalno da nosim sa sobom u neseseru, zbog veličine. Daje blago roze boju, relativno je postojan na usnama i ne lepi se, što je najbitnije.

Dve maskare, They’re Real i Bad Gal Lash, prva ima gumenu, a druga klasičnu četkicu i ova prva je moje veliko oduševljenje. Nakon korišćenja trepavice su duge, guste i potpuno crne. Druga maskara je sama po sebi dobra, ali meni njena četkica ne odgovara, pa je zato manje i koristim. Ne izduži mi toliko trepavice kao prva, ali sve je to individualno i zavisi od toga kakav tip četkice volite.

I za kraj, Porefessional i They’re Real odstranjivač šminke. Odmah ću reći da odstranjivač šminke nisam probala, jer mi je žao da ovako zgodno pakovanje potrošim tek tako, pa ga čuvam za neki kraći put dok je Porefessional posto proizvod koji želim što pre da kupim u punoj veličini. Šminka mi je trajala apsolutno celog dana bez prosijavanja i sasvim sam sigurna da je on zaslužan za to, jer je rutina šminkanja bila ista kao i uvek.

Ovo je odličan poklon ako želite da obradujete nekoga, ili možda sami sebe jer je ujedno i prilika da isprobate mnoge Benefit proizvode. Pre ovoga nisam probala niti jedan njihov proizvod, a sada znam da ću nekoliko njih sigurno kupiti u punoj veličini i da ću na njihov asortiman obratiti malo više pažnje na dalje.

Cena kalendara je nešto manje od 7000.


Volite li Advent kalendare? Kako vam se čini ovaj?