Glossip makeup

Glossip makeup

X

Pre nekih par meseci naletela sam na tek otvorenu radnju u Čika Ljubinoj, čiju šminku do tada nisam probala. Iskoristila sam priliku da svratim, pogledam šta sve imaju i saznam malo više o Glossip brendu.

U pitanju je italijanska kozmetika, po cenama slična većini drogerijskih brendova, ali sa mnogo većim izborom proizvoda i nijansi nego što ćete naći po drogerijama. Prilikom te prve posete odlučila sam se da kupim tri proizvoda kako bih videla da li mi odgovaraju, a uz kupovinu sam dobila i četvrti, odnosno maskaru. Moram i da kažem da su devojke koje tamo rade divne, imale su strpljenja za moja pitanja i nije im smetalo to što sam se u radnji zadržala poprilično i izmazala cele ruke isprobavajući sve one senke i pigmente. Glossip brend ima i neke preparativne proizvode, ali u ovom postu pisaću samo o dekorativi, jer mi je ona uvek zanimljivija za kupovinu.

Prva stvar za koju sam odmah znala da ću kupiti, samo je bilo pitanje nijanse jeste pigment. Kod nas se retko gde mogu naći pigmenti po pristupačnoj ceni, a da kvalitet bude dobar. Kada kažem dobar kvalitet za mene to znači da bude bar upola pigmentovan kao moji omiljeni, Inglotovi, da se ne razleti na sve strane prilikom stavljanja i da uz pomoć baze ostane na očima u toku celog radnog dana. U pigmentovanost sam se uverila odmah, a u toku ovih par meseci korišćenja uverila sam se da ispunjavaju i sve druge stavke i da ću kolekciju zasigurno proširiti sa još nijansi. Tačne cene se ne sećam, vidim da je na njihovom sajtu 6 evra, tako da pretpostavljam da je cena slična i kod nas.

dsc_0492

Sledeći proizvod za koji sam se odlučila jeste senka, koja se može koristiti sa mokrom ili suvom četkicom. Zapravo, ja sam je uzela sa idejom da je koristim kao hajlajter, ali ima previše zlatnih čestica, pa za to i nije najbolje rešenje, ali je zato kao senka odlična. Pigmentacija je neverovatna, posebno kada na četkicu naprskam Fix +, a na poslednjoj fotografiji na ruci je bez njega. Bez obzira na to što u sebi ima sitne šljokice, na očima uz pomoć baze stoji celog dana. Za razliku od pigmenta, ako je koristite suvom četkicom ume malo da se razleti, pa vam delić tih zlatnih čestica završi po licu.

dsc_0499

Pošto su prva dva proizvoda bila za oči, htela sam da isprobam i nešto za usne. Uvek sam u potrazi za dobrim, a pristupačnim olovkama jer ih koristim skoro pa svakodnevno. Ono što je meni teško jeste da pronaćem neutralnu nijansu koja će pristajati i mom tenu. Koliko god htela da nosim nutralne karmine, velika većina njih na mom licu izgleda presvetlo, kao da sam stavila korektor. Čim sam videla da Glossip ima nijansu koja je malo tamnija, a opet neupadljiva i pogona i za posao, nije bilo razmišljanja da li da je kupim ili ne. I mogu vam reći da se pokazala odlično! Koristim je svakodnevno, postojana je na usnama, ne isušuje ih i vrlo često je stavim preko celih usana, umesto karmina. Odlična mi je i kao podloga za malo svetlije karmine, jer im taman doda malo boje. Bila je pristupačna, na sajtu je tri evra, a koliko se sećam takva cena je i kod nas.

dsc_0496

I poslednji proizvod, koji sam prilikom kupovine dobila, a ujedno i jedini o kome vam ne mogu puno reći je maskara. Sama po sebi je dobra, crne boje i ne kruni se na očima, ali meni ne odgovara ovakva četkica pa nisam stigla da je puno isprobam. Najviše sam je koristila u kombinaciji sa četkicom neke stare maskare, a ako vama ovaj tip četkice odgovara, imate moje preporuke.

dsc_0501


Jeste li isprobali nešto od Glossip kozmetike? Kako vam se čine ovi proizvodi?