Byphasse proizvodi za čišćenje lica

Byphasse proizvodi za čišćenje lica

X

Sa Byphasse proizvodima sam se susrela letos, na moru. Na sreću stigli su i kod nas, ponuda je velika, pa više ne brinem kako ću ih nabaviti. Verujem da ste već upoznati sa ovim brendom, ali ako niste reč je o španskoj proizvodnji i odlikuju ih povelike ambalaže i veoma niske cene. Uz to ne izostaje ni kvalitet, što je u principu retkost u našim drogerijama.

Danas sa vama želim da podelim svoje iskustvo o dva proizvoda za umivanje. Prvi proizvod je gel, a drugi piling. Gel koristim odavno, a utisci se nisu menjali od prvog korišćenja. Ono što je meni bitno jeste da lepo čisti i ne isušuje kožu. Nemam neku naviku da za ovaj tip proizvoda izdvajam mnogo novca, osim ako mi nešto baš ne privuče pažnju, što se retko dešava. Kada je cena u pitanju, rekla bih da pristupačnijeg gela za umivanje od ovog nema. Dobijate 200 ml koji traju jaaako dugo. Inače gel koristim dva puta dnevno, a ovaj sam trošila dobra tri meseca, sve dok nisam došla u fazu da mi je potrebna promena, pa sam ga malo ostavila sa strane, jer se ni posle tri meseca svakodnevne upotrebe nije nazirao kraj. Gel lepo čisti i što je najvažnije ne isušuje kožu. Moja je mešovita i odlično mi je odgovarao kako u letnjim, tako i u zimskim danima kada mi je koža sklona dehidrataciji. Preporučujem vam da ga probate bez obzira na to kakav tip kože imate, jer je zaista blag i nećete imati problem sa isušivanjem. Nakon njega koža pod prstima ne škripi kao sa nekim agresivnijim proizvodima, ali imate osećaj da je lepo očišćena. Providne je boje, a miris je blag, prijatan i svež.

DSC_0344

Pilinzi su inače proizvodi bez kojih ja ne mogu. Trošim ih u velikim količinama jer ih koristim i češće nego što bi trebalo i volim kada su malo grublji jer tako imam osećaj da zaista nešto rade. Kada sam otvorila ovaj Byphasse pomislila sam da mi se neće dopasti, jer je kremast i zrnca su dosta blaža nego što ja volim. I bila sam u pravu, kao piling mi ne odgovara i preporučila bih ga osobama sa suvom kožom, za kakvu i jeste namenjen. Ali postoji druga namena za koju se meni pokazao odlično, a to je kao proizvod za umivanje. Koristim ga svakodnevno u večernjoj rutini već jedno mesec dana i mogu da kažem da odlično čisti lice, a ne isušuje ga što je i najbitnije. Ako imate osetljivo ili suvo lice, ne bih preporučila da ga koristite kao i ja, ali ako vam je koža mešovita ili masna onda verujem da bi vam se dopao i za svakodnevno umivanje. Kremast je i ima blaga plava zrnca, a nakon njega lice je lepo očišćeno i nije škriputavo pod prstima.

DSC_0346

Sastav proizvoda:

page


Jeste li koristili Byphasse proizvode? Kako su se vama pokazali?