Zdravo!

Pre nego što se upoznamo, želim vam dobrodošlicu u moj mali kutak. Nadam se da ste se udobno smestili i da sa kafom u ruci listate ove online stranice ispisane tekstovima na temu nege, šminke i ostalih stvari koje čine svakodnevnicu.

Nisam sigurna da ovaj odeljak o blogu bilo ko čita. Ja gotovo nikada, biću iskrena. Ali ipak želim da napišem par rečenica za one koji su ovde prvi put. Dakle, Dressing Case je osnovan jednog decembra iako se ideja o njegovom nastanku u glavi rodila mnogo pre toga. Od pisanja utisaka po raznim sveskama došlo je do pisanja tekstova koji su dostupni svima i tako već pet godina.

Od tada rubrika ”O meni” ostala je nepromenjena. Jednom godišnje uđem na nju, promenim broj godina i kliknem na x gornjem uglu, ne zadržavajući se previše. I sada sam ušla zbog iste stvari, broj godina se promenio na 28 i to sam prepravila, ali umesto da odmah izađem rešila sam da ovaj put napišem i neku reč dodatno, možda se tako malo bolje upoznamo.

Pre svega, ime mi je Jelena. Zaljubljenik sam u kozmetiku i pisanu reč. Radim kao Content Writer pa je pisanje sastavni deo svakog mog dana. Najiskrenije se nadam da ćete ovde pronaći stvari koje vam mogu biti korisne, teme o kojima rado čitate i da ćete se vraćati kako bismo se u svakom narednom postu družili i razmenjivali iskustva.


Tekstovi koje ovde možete pronaći bazirani su na ličnom iskustvu, pa tako uvek postoji mogućnost da proizvod koji je meni dobar, vama bude loš. Zato u nastavku možete videti kakav je moj tip kože i kose i na taj način zaključiti da li bi nam se mišljenja poklopila ili ne.

Moj tip kože lica: Mešovita, u toku zime zna da bude dehidrirana na obrazima, a u toku leta se T zona prilično masti. Već dobrih godinu dana sa njom imam problema u vidu akni na obrazima, pa zato i možete očekivati dosta tekstova na temu proizvoda koji mi pomažu da stvari držim pod kontrolom.
Moj tip kože tela: Normalna, ali prilično osetljiva, pa neretko dobijem osip od nekog losiona.
Moja kosa: Relativno duga, jako gusta i trenutno ofarbana u crveno. Nije oštećena, ali je sklona sušenju zbog stalne upotrebe prese.