O meni


Od kada sam objavila prvi post na blogu, rubrika ”O meni” ostala je nepromenjena. Jednom godišnje uđem na nju, promenim broj godina i kliknem na x gornjem uglu, ne zadržavajući se previše. I sada sam ušla zbog iste stvari, broj godina se promenio na 25 i to sam prepravila, ali umesto da odmah izađem rešila sam da ovaj put napišem i neku reč dodatno, možda se tako malo bolje upoznamo. Pre svega, ime mi je Jelena. Zaljubljenik sam u kozmetiku, a volim i da pišem pa je to rezultiralo da pre par godina otvorim svoj virtuelni kutak u kome ću piskarati razne tekstove na temu preparativnih i dekorativnih proizvoda. Volim i svoju mačku, pa se nemojte začuditi ako na slikama gde prikazujem neki proizvod na ruci vidite po koju ogrebotinu – ljubav ume da zaboli, što bi se reklo. Tekstovi koje ovde možete pronaći bazirani su na ličnom iskustvu, pa tako uvek postoji mogućnost da proizvod koji je meni dobar, vama bude loš. Zato u nastavku možete videti kakav je moj tip kože i kose i na taj način zaključiti da li bi nam se mišljenja poklopila ili ne.

Moj tip kože lica: Normalna, u toku zime zna da bude dehidrirana na obrazima, a u toku leta se T zona umereno masti. Već dobrih godinu dana sa njom imam problema u vidu akni na obrazima, pa zato u poslednje vreme najčešće pišem o proizvodima koji mi pomažu u borbi sa njima.
Moj tip kože tela: Normalna, ali izrazito osetljiva, pa neretko dobijem osip od nekog losiona.
Moja kosa: Relativno duga, jako gusta i trenutno ofarbana u crveno. Nije oštećena, ali je sklona sušenju zbog stalne upotrebe prese. Ako čitate neku recenziju šampona na ovom blogu, imajte u vidu da ja nemam osetljivo teme, te da mi velika većina šampona odgovara.