Uskoro će biti pet godina od kako sam otvorila ovaj blog. Tu i tamo sam zabušavala, pisala par postova mesečno, umesto da objavljujem svakih par dana kao što je to bilo na početku. Međutim, nikad se nije dogodilo da mesecima ništa ne objavim, da me nema nigde osim po koja slika na nekoj društvenoj mreži.

U jednom momentu nakupilo se dosta toga… Obaveze, nedostatak inspiracije, visoke temperature koje ne volim ni najmanje sve to je uzrokovalo da izgubim volju da se na bilo koji način posvetim blogu. Par puta sam pokušavala da nateram sebe da bilo šta napišem – nije išlo. Ovo je ipak nešto što sam otvorila iz ljubavi i ne želim da dođe do toga da objavljujem usiljene postove.

Iako nikada nisam pisala ovakve postove, već isključivo one vezane za određene proizvode, osetila sam potrebu da vam kažem gde sam, što me nema i šta planiram dalje. Odmorila sam, ideje su se gomilale i sada kada imam punu svesku sa ispisanim temama vreme je da se vratim na staro, da pišem češće i uvedem neki novi sadržaj, ipak u nazivu bloga stoji i lifestyle rubrika. 🙂

Sve ovo pišem uglavnom iz jednog razloga. Tokom ova tri meseca kada nisam objavila nijedan post, moj blog je bio podjednako čitan. Nisam verovala da će tako biti, nisam ni obraćala pažnju na to sve do jednog trenutka kada sam ušla u statistiku i imala šta da vidim. I na tome vam hvala!

Vrućine su prošle, moja volja za svakodnevnim aktivnostima se znatno povećala, a tema je toliko da više ne dođem u situaciju gde ne znam šta bih objavila.

Kako bih vam se zahvalila n a tome što ste tu i kada ne pišem, rešila sam da vam poklonim jedan setić Essence proizvoda. Svi znate da je nedavno bilo njihovo čuveno sniženje i da je teško ugrabiti bilo šta jer se prvog dana sve rasproda. Ono što sam ja uspela da ugrabim želim da podelim vama, kao znak zahvalnosti. Dakle, neko od vas može osvojiti karmin, rumenilo, bronzer, lajner i lak za nokte.

Sve što treba da uradite jeste da na slici koja će biti objavljena na fejsu i instagramu ostavite neki komentar i eventualno podelite post kako bi i drugi mogli da se prijave. Prijavite se na kojoj god društvenoj mreži želite, možete i ovde u komenrarima, sve komentare ću upisati u tabelu i tako odabrati dobitnicu nasumičnim izborom. Bitno je da imate adresu na teritoriji Srbije, kako bih vam poslala paketić, a pobednika ću objaviti u toku sledeće nedelje.

30 thoughts on “Hello + Giveaway”

  1. Bas mi je drago sto si se napokon vratila.Fali nam dobrih pravih blogera,a ti to svakako jesi. 🙂 (meni su yt blogeri preko glave dosli) Nadam se da ces uskoro poceti da pises punom parom kao sto je to na pocetku bilo.Puno pozdrava od mene :*

  2. Nekad se covek zasiti i onoga sto voli (moj slucaj sa studiranjem) 😀 Drago mi je da si se vratila, jedva cekam jos postova 😀

  3. Nista ne treba raditi na silu… Dobrodosla nam nazad… uspela sam i ja ugrabiti par proizvoda na snizenju tako da se radujem ovom GW

  4. Da li je moguce da pojedine ucesnice kopiraju komentare.
    Tokiko su lenje da copy-pasre odrade.

    Dobrodosla nazad svakako.❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *