Tony Moly: Silky Smooth Balm

Tony Moly: Silky Smooth Balm

X

Korejska kozmetika postaje sve zastupljenija kod nas, što mi je izuzetno drago jer sve što sam imala prilike da isprobam sam i zavolela. Izbor u Sephora radnjama je stvarno veliki, a jedan od poznatijih brendova svakako je Tony Moly. O njihovim čuvenim jajima za čišćenje pora ste mogli da čitate na mnogim blogovima, a od skoro im se priključio još jedan zlatni član – prajmer za lice.

Kada sam pre par meseci videla na inostranim blogovima slike pre i nakon nanošenja prajmera, želela sam da ga imam iste sekunde. Kod nas ga tada nije bilo, ali sam uspela da ga nabavim (hvala, Marko :)) i od tada ga koristim redovno. Sada, kada ga ima i kod nas želela sam da napišem par redova i da vam pokažem zašto vam je on neophodan u životu.

Pakovanje u koje je smešten prajmer je možda malo nepraktično, posebno ako putujete jer je nešto veće, ali je vrlo interesantno i svakako privlači pažnju. Tekstura mu je malo drugačija od uobičajenog, nije kao i svaka krema ili silikonski prajmer, već je u čvrstom stanju, kao nekakav balzam, što mu i ime kaže.

Nije namenjen određenom tipu kože, neće matirati masnu niti dodatno isušiti već suvu kožu, ali će zato popuniti svaku poricu i boricu koju imate na licu. Neverovatno je koliko zagladi kožu i da onaj ’’blur’’ efekat tako da svaki puder izgleda mnogo, mnogo lepše.

Utiče na postojanost šminke, ali samo kod onih masnijih delova. Recimo moj najveći problem je predeo oko nosa, gde svaki puder nestane u roku od dva sata. On fino popuni pore, pripremi kožu tako da i sam puder potraje malo duže nego uobičajeno. Ima vrlo blag i prijatan miris, koji brzo nakon nanošenja nestane, tako da što se toga tiče ne morate brinuti, ako ne volite parfem u proizvodima za lice.

Sastav: Cyclopentasiloxane Dimethicone Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer Vinyl Dimethicone/Methicone Silsesquioxane Crosspolymer Silica Ceresin Cetyl Ethylhexanoate Cyclohexasiloxane Water Titanium Dioxide (CI 77891) Bis-PEG/PPG-14/14 Dimethicone Fragrance Propylparaben Camellia Sinensis Seed Oil Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil Tocopheryl Acetate Glycerin 1,2-Hexanediol Glyceryl Linoleate Vinegar Egg Shell Powder Butylene Glycol Glyceryl Arachidonate Glyceryl Linolenate Phenoxyethanol Ethylhexylglycerin.

Ovaj balzam ima sve moje preporuke, mislim da će odgovarati svakom tipu kože, a za kraj vas ostavljam sa slikom pre i nakon nanošenja. Namerno sam prajmer stavila na dlan, jer mislim da ćete tako najbolje videti o čemu pričam kada kažem da popunjava svaku manju liniju.


Jeste li probali Tony Moly proizvode? Koji se vama najviše dopada?