Uncategorized

Aura: City Lights kolekcija

Sada smo već navikli da nas na svakih par meseci Aura iznenadi nekom novom kolekcijom. Posle Geishe koja je bila prethodna, mislila sam da neće uspeti da izbace nešto gde će svaki proizvod biti po mom ukusu i da Geishu ništa neće nadmašiti. E, onda sam par dana pre promocije videla da su ovog puta u pitanju samo hajlajteri, a kao neko ko bi se u njima kupao bila sam sigurna da ću zavoleti svaki od njih.

City Lights naziv je ove kolekcije, a u njoj ćete pronaći dva kremasta hajlajtera, dva tečna koja mogu poslužiti kao baza i jednu paletu u kojoj se nalaže tri nijanse, za svaki ton kože.

Počeću od mojih omiljenih, a to su oni u stiku. Dve nijanse, jedna zlatna (Street Vibe) i jedna koja vuče na srebrnkasto (Night Life), obe se na licu ponašaju podjednako dobro, mogu poslužiti kao baza za neke druge hajlajtere, a mogu se koristiti i samostalno. Neočekivano, ali više sam zavolela Night Life nijansu iako sam bila sigurna da ću koristiti samo ovu drugu. Nekada je stavim kao bazu, ali češće samostalno kada su dnevna šminkanja u pitanju. Ne skida se sa lica i dobro se slaže i sa mojim, koje se kroz par sati prosija. Daje suptilan sjaj i mogu vam reći da odavno nisam dobila toliko komplimenata da mi ten izgleda sveže i blistavo (a ja podjednako umorna dok čekam godišnji).

Strobing cream su dva tečna proizvoda koja se mogu koristiti na više načina. Možete ih naneti kao bazu za lice, kako biste postigli blistavost, možete ih staviti pre hajlajtera za pojačan intenzitet ili ih mešati sa puderom. U svakom slučaju vrlo korisne stvarčice, za koje sam znala da ću ih najmanje koristiti iz cele kolekcije. Moj tip kože i sjajne baze preko celog lica su veliko ne, tako da nanošenje proizvoda kao baza ili mešanje sa puderima kod mene ne ide. Ali sam ih zato probala samo na obrazima, jednom pre i jednom nakon nanošenja pudera i mogu vam reći da su se tako pokazale odlično. Volim da ih stavim pre hajlajtera u stiku, ali samo na predeo jagodica jer mi se čini da za nijansu pojačaju intenzitet, a ujedno i neguju kožu.

I za kraj, paletica od koje sam mnogo očekivala jer Aurine hajlajtere ove teksture obožavam. U njoj se nalaze tri nijanse, pogodne za svaki ten. Moja omiljena je prva, jer daje zlatni sjaj koji možete nadograđivati, tako da vam može poslužiti i kao suptilna varijanta, ali i kao izuzetno vidljivi hajlajt na licu. Postojana je tokom celog dana, nije mi se desilo da sklizne sa lica niti su potrebne popravke, jednom kada nanesete sijaćete celog dana.

Sve u svemu, ovo je bila kolekcija za moju dušu, znam da ću svaki od ovih proizvoda rado nastaviti da koristim i svaki od njih vam mogu preporučiti. Još jedna novina je ta da na svom sajtu od sada imaju mogućnost online kupovine, pa tamo možete pogledati sve cene i naručiti proizvode koji vam se dopadaju.


Volite li hajlajtere? Jeste li već probali neki od ovih?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *