Dr. brandt oxygen mask

Dr. brandt oxygen mask

X

Kada bih mogla da imam doživotne zalihe neke maske za lice, volela bih da to bude upravo dr. brandt oxygen maska. Već u prvoj rečenici posta sam dala naznaku u kom pravcu ova recenzija ide, ali ovo je zaista jedan od retkih proizvoda koji me je oduševio kod prvog nanošenja i koji štedljivo koristim, kako bih što duže uživala u njemu.

Ima tih dana u nedelji kada mi lice izgleda kao da nisam spavala danima. Izgubi sjaj, postane sivo i beživotno. I uvek sam tražila maske koje će predstaviti instant rešenje, da odmah po nanošenju vrate boju licu. Imala sam i neke favorite, ali svaka od njih je pala u zaborav kada sam isprobala ovu.

Ono što proizvođač obećava je vraćanje sjaja licu, otklanjanje tragova umora, ujednačavanje tena i smanjivanje finih linija na licu. A ja vam garantujem da sve obećano ispunjava. Ne znam kako, ali nakon nanošenja maske lice zaista izgleda sveže, odmorno, ujednačeno. Vrati se boja i taj prirodni sjaj.

Ono što je još zanimljivije jeste to da kada nanesete ona se pretvara u penast proizvod i taj proces osetite na licu, kao da tako podstiče cirkulaciju. Drži se tri do pet minuta, a onda se ispere vodom. Na mom licu se za tih pet minuta uvek potpuno upije, a kad krenem da ispiram samo osetim klizav trag koji ostavi maska. Lice nije potpuno matirano nakon ispiranja, što i jeste poenta.

Trebalo bi da se koristi dva do tri puta nedeljno. Ne pridržavam se toga, nekada je koristim ređe, nekada češće i rezultati su vidljivi. Zapravo, rezultate ćete primetiti odmah nakon prvog nanošenja.

Možete je pronaći u Sephora radnjama, a za tačnu cenu nisam sigurna, negde oko 8 hiljada, pretpostavljam.


Jeste li probali ovu masku? Koja je vaša omiljena?