Benefit Ka Brow

Ako bi mi neko tražio da se odkrenem cele svoje makeup kolekcije i odaberem samo jedan proizvod iz nje, bez razmišljanja bih rekla nešto za obrve. To je jedini proizvod koji religiozno koristim svakodnevno, pa čak i kada ne izlazim iz kuće.

Isprobala sam ih mnogo, neke otpisala odmah, na nekima se zadržala dugo, ali u svakom momentu ćete na mom stolu videti više od jedne stvari za tu namenu, zlu ne trebalo. U toku prošle godine Benefit je izbacio čitavu kolekciju za sređivanje obrva i tom prilikom sam dobila olovku i serum, koji se može koristiti kao baza. Ali ono što je mene kopkalo sve vreme, jeste proizvod o kome vam danas pišem. Nisam izdržala, pa sam sredinom novembra kupila Ka Brow, odnosno gel za obrve.

Što bi Bamby rekla, pakovanje podseća na šator, a na vrhu dobijate malu četkicu koja je sasvim solidna za nanošenje. Kada sam kod kuće ne koristim je, ali svaki put kad negde putujem poslužim se njom i mogu reći da odlično radi posao.

Sam proizvod postoji u dosta nijansi, a moja je broj četiri. Dobra stvar je što se intenzitet boje može kontrolisati, pa čak i ako kupite pogrešnu nijansu možete je staviti manjim pritiskom četkice, da bi bila svetlija na licu i obrnuto.

Nisam sigurna da na pakovanju piše da je proizvod vodootporan, ali mogu da potvrdim da traje tokom celog dana, bez razmazivanja čak i na meni, koja imam problematičnu T zonu. To je jedna od ključnih stavki kada biram proizvod za obrve – da opstane na licu i da ne zahteva popravke u toku dana. Druga stvar, meni veoma važna je da može da se nanese tako da izgleda prirodno. Ako imate volje i vremena, možete koristiti Ka Brow za iscrtavanje dlake po dlake, kako bi izgledalo potpuno prirodno. Ja nemam, pa koristim tako što iscrtam ivicu na donjem i gornjem delu, a zatim onim što preostane popunim ostatak koji treba.

Možete videti i koliko ga još ima u teglici, negde oko polovine, a koristim ga svakodnevno od novembra. Kada kažem svakodnevno, to mislim bukvalno, jer od kada sam ga kupila nisam upotrebila niti jedan drugi proizvod za tu namenu. Ponekad, kada se našminkam jače na krajeve obrve dodatno pređem senkom, kako bih dodala još boje, ali to se vrlo retko dešava.

Njegove tačne cene se ne sećam, ali recimo da je negde oko 3500, a ima ga u Sefori. Moje mišljenje je da se isplati, jer kada jednom kupite narednih nekoliko meseci nećete morati da razmišljate o novom proizvodu. A verujte mi, kada ja koja bih stalno nešto novo kupovala to kažem, onda je stvatno toliko dobar da nema potrebe menjati ga. Čak toliko da ću za par meseci kupiti potpuno isti ponovo, kada ovaj privedem kraju.

Još jedna bitna stavka koju bih dodala za kraj – ne suši se. Iako ga koristim mesecima, tekstura mu je drugačija, kremast je isto kao i kada sam ga kupila.


Jeste li koristili nešto od Benefit proizvoda za obrve? Šta vi koristite u tu svrhu?

2 thoughts on “Benefit Ka Brow”

  1. Viđala sam mnogo puta ovaj proizvod u videima nekih jutjubera, ali i na Instagramu tako da otprilike znam kako on funkcioniše ali mi je drago da je konačno neko sa našeg područja isprobao ovaj proizvod i napisao iskrenu recenziju. Sudeći po tvom opisu meni se ovaj proizvod jako dopada i planiram da ga nabavim. Sve u svemu, odlična recenzija i fotografije su vrhunske! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *