Deborah rumenila: Spicy & Rosa Pesca

Poslednjih par dana odlažem objavljivanje ovog posta, jer se svakog dana trudim da napravim neku fotografiju rumenila na licu, ali neuspešno. Pomirila sam se sa činjenicom da su obe nijanse objektivnom neuhvatljive, a kada ih vidite na ruci biće vam jasno zbog čega je tako.

Morala bih odmah da kažem da nisam tip koji preterano voli rumenila. Tu i tamo imam izlete sa tamnijim nijansama, kao što je bordo, ali su veoma retki tako da se moja kolekcija većinom sastoji od neutralnih, breskvastih tonova. Zato sam se i obradovala kada sam videla koje boje su mi stigle – za moje pojmove, obe nosive svakog dana.

04 Spicy

Oba rumenila se na licu ponašaju odlično, neće skliznuti sa obraza u toku dana, a prilično je teško naći nešto tako kada se lice masti više nego uobičajeno. Deluju kao slabo pigmentovana, posebno Hi Tech, ali to definitivno nisu, u šta sam imala prilike da se uverim. Kada sam prvi put nanosila, lepo sam opustila ruku stavljajući ih na obraze dva puta. Beše to jedan danak neiskustvu, mogu vam reći. Dakle, ako se odlučite za neko od njih, nanosite ih umereno. Vrlo se lako nadograde i nema potrebe za preterivanjem.

Daju svež izgled licu, posebno Hi Tech (Rosa Pesca) koje je postalo moj favorit. To mi se mnogo dopada ujutru, jer se i na mom licu primeti da nisam tip osobe koja voli jutra, pa se neretko dešava da mi lice izgleda sivo i umorno odmah nakon buđenja. Sa ovom bojom dobijate blagi sjaj i lepu, prirodnu boju. Kao da nemate ništa na licu, a da ono opet izgleda lepo.

46 Rosa Pesca

Po kvalitetu, oba rumenila su ista. Jedina razlika među njima je ta da je Hi Tech nešto više sjajno, a kao neko ko je lud za hajlajterima, bilo je očekivati da mi se baš ono više dopadne.

Cene oba su do 1000 dinara, ali je Hi Tech sada sniženo u Jasminu na 485 din. što je i više nego dobra ponuda, pa vam preporučujem da je iskoristite.


Jeste li probali Deborah rumenila? Koje nijanse su vaše omiljene?

2 thoughts on “Deborah rumenila: Spicy & Rosa Pesca”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *