Deborah Radiance Creator

Deborah Radiance Creator

X

Korektor je jedan od proizvoda kod kojih nikada ne ponavljam kupovinu. Uvek sam u potrazi za nekim boljim, koji će na licu opstati tokom celog dana, a ujedno i posvetliti područje oko očiju. Zato vam danas pišem o jednom koji me je oduševio, a da to nisam očekivala od starta.

Svoj primerak dobila sam od Šmizletine i na prvo mazanje mi se učinilo da je jedan od onih korektora koji će se uvući u borice i koji ću morati da popravljam više puta u toku dana. Jedini razlog zbog kog sam to mislila jeste to da moje iskustvo sa korektorima koji dolaze sa ovakvom četkicom nije najsjajnije, jer uglavnom budu previše retki i nedovoljno suvi za moj tip kože.

Međutim, ovo je jedno od najprijatnijih iznenađenja koje sam imala u poslednjih mesec dana. Kada ga nanesem na lice, ostavim malo da se prosuši, pa ga tek onda utapkam. Obavezno ga setujem nekim puderom u kamenu i tako mi stoji na licu tokom čitavog dana bez uvlačenja i razmazivanja, za popravkama nema potrebe nijednom u toku dana.

_dsc1033

Da se razumemo, ovo nije korektor koji ćete odabrati da pokrijete neke nesavršenosti. U mom slučaju ne pokriva ni tamne kolutove oko očiju, jer su prilično izraženi, ali fantastično posvetli to područje. Kada se šminkam ujutru, za posao, koristim samo njega, ali kada stavljam jaču šminku, prvo nečim pokrijem podočnjake, a onda preko stavim njega, kako bih taj deo dodatno posvetlila i bila sigurna da se korektor neće maći u toku večeri. Pakovanje u sebi ima četkicu, koja lepo rasporedi proizvod, ali ipak za dalje utapkavanje koristim blender ili ponekad, ako sam u žurbi, to uradim prstima. Doziranje je vrlo lepo odrađeno, dovoljano je da kliknete jednom i izaći će dovoljna količina.1

Nije potrebna velika količina, pa se ne troši toliko brzo, a njegova cena u Jasmin parfimerijama je 780 dinara, dok je trenutno na sniženju i možete ga pronaći za 592 din.

U ponudi postoje tri nijanse, moja je najsvetlija – 01 i mogu vam reći da se odlično prilagođava tenu, jer nisam toliko svetle puti i nikada ne koristim najsvetlije nijanse bilo da je reč o puderu ili korektoru.

Ako ste u potrazi za nekim korektorom kojim ćete posvetliti područje oko očiju, a želite da bude postojan i cenovno pristupačan onda imate moju preporuku za Deborah Radiance Creator.


Jeste li probali ovaj korektor? Koje Deborah proizvode mi preporučujete?