Maybelline: The Blushed Nudes paleta

Paleta senki je komad šminke kome retko kada mogu da odolim. Sakupljam ih kao hrčak, svesna činjenice da nikada nijednu od njih neću potrošiti. Međutim, u poslednjih par godina retko kada me toliko privuče neka paleta iz drogerija, da je odmah ubacim u korpu i odem sa njom na kasu. Upravo to se dogodilo sa ovom Maybelline The Blush Nudes paletom, na koju sam sasvim slučajno naletela dok sam obilazila Dm.

dsc_0449

Videla sam tester, otvorila da probam čisto da bih zadovoljila znatiželju i oduševila se pigmentacijom senki. Izbor boja nije nešto što bih ja inače koristila, ali upravo to je i bilo opravdanje da je odmah kupim – nemam niti jednu roze paletu kod kuće.

Nijanse su uglavnom sedefaste, sa jednim mat izuzetkom, prljavo roze nijansom u gornjem redu, koja je odlična za pregib kapka. Unutar palete nalazi se 12 boja, što je za cenu od oko 1000 dinara odlično. Kao što rekoh, ludački su pigmentovane, a posebno ako ih koristite mokrom četkicom. 

dsc_0457

Na očima su postojane, kao i sve Maybelline senke, izdržaće celu veče bez preslikavanja, naravno uz bazu jer ja drugačije ne mogu da koristim nijednu senku.

U prvom redu su svetliji tonovi, dok je drugi rezervisan za zlatne i nešto tamnije nijanse. Na poleđini je napisano da se ovom paletom može kreirati 13 različitih look-ova, sa čim se i ja slažem jer se boje savršeno uklapaju jedna sa drugom na kapcima, tako da imate mnogo mogućnosti za kombinovanje.

dsc_0472

Od svih nijansi, ja bih morala da izdvojim drugu u prvom redu i poslednju u drugom. Kao što sam već rekla, do sada nisam imala nijednu paletu sa rozikastim tonovima, a u poslednje vreme rose gold nijanse su mi jako drage, pa je to glavni razlog zašto ovu drugu boju iz prvog reda koristim za nijansu više od svih ostalih. Poslednja nijansa u paleti je nešto što ja uvek volim – kombinacija mat boje sa zlatnim šljokicama.

dsc_0475

Paleticu imam već neko vreme, koristim je skoro pa svakodnevno, uglavnom za dnevna šminkanja i mogu da je preporučim svima, a posebno ljubiteljima rozikastih tonova. Po pristupačnoj ceni dobijate izvanredan kvalitet.


Jeste li probali ovu paletu? Kako vam se čini?

2 thoughts on “Maybelline: The Blushed Nudes paleta”

  1. Sada, kada sam je videla na tvojim slikama i svočovanu mi se još više sviđa, moje nijanse <3
    Ali sam ja karakter za razliku od tebe pa neću da gomilam hahah…savršena je 😀

  2. Razmisljala sam danas da li da kupim nju ili Aurinu Precious Nude, i Aura je prevagnula. No, sad, nakon tvoje recenzije i slika swatch-ova se moram vratiti i pokupiti jednu, pogotovo sto je na snizenju u DM-u. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *