Aura Geisha kolekcija

Pre par dana, kozmetika Aura predstavila je svoju novu kolekciju – Geisha. U mom slučaju, nije se desilo da postoji neka LE kolekcija, kod koje mi se dopadne aposlutno svaki proizvod. Ne govorim samo o Auri, već brendovima generalno. Uvek će se naći neki karmin koji je za mene suviše svetao, rumenilo koje je previše pink i slično. Međutim, iz Aure su uspeli da naprave takvu kolekciju da ja mogu da kažem – sve mi se dopada i sve koristim.

Kada je Youtube u pitanju, jedan od mojih omiljenih videa jesu prvi utisci nakon celog dana nošenja proizvoda. Zato sam rešila da danas ja napišem takav post, nakon što sam juče nosila sve proizvode preko 12 sati.

_dsc0721

Pre nego što krenem na proizvode, nisam odolela da ne pokažem sliku kako je sve to izgledalo u kutiji. Male stvari ponekad mnogo znače, a u ovom slučaju to je način pakovanja proizvoda koje smo dobili. Mogu slobodno da kažem da su ovo najlepše spakovani proizvodi koji sam dobila u poslednje vreme.

Ono što čini celu kolekciju jesu gel lajner, dva mat ruža, dva rumenila, puder za matiranje i dva para veštačkih trepavica.

_dsc0749

Gel lajner dolazi u pakovanju sa četkicom, koja je ista kao i kod prethodnog. Veoma je precizna i bez problema se sa njom može naneti tanka linija duž oka. Lajner je potpuno mat, nešto je suvlji od onih koje sam do sada koristila i potrebna su dva tanja sloja kako bi se dobila potpuno crna i precizna linija.

Iako nije vodootporan, na očima je stajao do uveće, dok ga nisam sama skinula. To je nešto što nisam očekivala, jer su moje oči osetljive i čim izađem napolje krenu da suze. Obično se i lajneri koji nisu vodootporni skinu odmah, ali ovaj se držao bez pomeranja.

_dsc0765

Tečni mat ruževi su napravljeni u dve nijanse Maiko – ljubičasta i Mononoke – crvena. Podjednako su dobri kao i oni koji su u stalnoj prodaji, dakle drže se na usnama dugo, aplikator je precizan i nakon par minuta se suše u potpuno mat završnicu. Na slici možete videti ljubičasti nakon par minuta na usnama i crveni odmah po nanošenju, dok se još nije osušio. Oba sam nanosila bez olovke, u dva veoma tanka sloja.

_dsc0771

Dva rumenila koja su takođe u Maiko i Mononoke nijansama su neverovatno pigmentovana i dovoljno je da samo dotaknete četkicom, posebno kada je Maiko nijansa u pitanju. Na licu su se držala celog dana, bez pomeranja iako se moja koža brzo masti. Ono što mi se posebno dopada je to što su dovoljno pigmentovana da se koriste i kao senke za oči. Na slikama imam obe nijanse, prvo Mononoke, a preko i Maiko i uz bazu koju inače koristim nisu se pomerile do uveče.

_dsc0778

Transparentni puder u kamenu namenjen je matiranju kože, ali sa njim nećete dobiti onaj potpuno mat efekat koji često ume da izgleda brašnjavo na licu, već će lice izgledati prirodno matirano. U mom slučaju bilo je potrebno da do kraja večeri matiram lice još par puta ovim puderom, ali imajte u vidu da je to individualna stvar i da se moje lice u poslednje vreme dosta brzo masti.

_dsc0790

Veštačke trepavice takođe postoje u dve varijante – Mononoke i Maiko. Prilično su velike i ako niste ljubitelj dramatičnih trepavica, onda vam mogu dobro doći za neku proslavu ili večernje izlazke, a ne za svakodnevno nošenje. Meni to ne smeta, pa sam ih juče nosila i u toku dana i ono što me je iznenadilo jeste kako su napravljene. Morate biti pažljivi kada ih vadite iz kutije u koju su smeštene, jer su veoma lagane i savitljive. Mislila sam da ću imati problem da ih stavim, ali su se lepo savile i prilagodile mom oku da ih nisam osetila tokom celog dana, kao da sam bila bez njih.page

Za kraj vas ostavljam sa nekoliko slika, da možete videti kako je to izgledalo na mom licu. Na očima imam kombinaciju oba rumenila, gel lajner i trepavice. Na licu Maiko rumenilo, a na usne sam stavila obe nijanse, da biste videli kako izgledaju kada se nanesu.

_dsc0834

karmin

_dsc0895

Kako vam se čini Geisha kolekcija? Šta vam se najviše dopada?

 

7 thoughts on “Aura Geisha kolekcija”

    1. Maiko ruž je svima favort izgleda. 🙂 Ja sam se obradovala Mononoke rumenilu, a onda sam stavila i Maiko i oduševila se, ove zime se ipak okrećem bordo rumenilima, da malo promenim. 🙂

  1. Cela kolekcija sem Maiko rumenila mi se dopada. I ono je lepo,samo nije moj fazon. Kad sam probala tester mat pudera podsetio me na Essencov,pa sam kapirala da nece biti previse jak da drzi sebum pod kontrolom nazalost. :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *