Purple Bag

Purple Bag

X

Fenomen Kineza se proširio blogosferom prilično brzo u poslednje vreme. Nisu zaobišli ni moj blog, a iako sam ih redovno odbijala jer kinesku šminku ne koristim, a ni njihova odeća me nije privlačila, kada su mi se javili iz kompanije Zaful odlučila sam da pristanem jer mi se dopalo ono što nude.

Jedna od odluka vezanih za blog je bila ta da počnem sa pisanjem postova koji nisu isključivo kozmetčki, već da s vremena na vreme ubacim i neke sitnice koje volim skoro podjednako kao šminku. Jedna od tih stvari jesu torbe. Baš kao i sa šminkom, kod mene i tu važi ona da ih imam previše, a opet mi fali neka nijansa/model.

dsc_0531

Model koji sam ja odabrala je u ljubičastim tonovima i manje veličine. Nisam fan te boje, među svim torbama koje imam nijedna nije ljubičasta, pa mi se ovo učinilo kao dobra prilika da vidim da li ću tako nešto nositi (čitaj: da li ću se sa njom sroditi).

Inače sam neko ko će retko kada sklopiti dve boje, češće me možete videti kako imam gomilu nijansi na sebi, tako da nisam ni razmišljala kako ću ovu da kombinujem. Što se mene tiče, sa starkama sve ide.

Sama torba je kvalitetno odrađena. Da je vidim u nekom butiku ne bih rekla da je kineska (nema onaj upečatljiv miris), lepo je zašivena, nigde ne visi niti jedan končić. Dovoljno je velika da u nju stanu osnovne stvari, kao što su novčanik, telefon, ključevi i par komada šminke za popravku.

dsc_0542

Kaiš se može podesiti tako da torba lepo pada sa ramena ili da bude potpuno kratka. Cena joj je 15 dolara i za taj novac stvarno vredi, jer je sasvim korektno odrađena. Na nju sam platila i carinu, oko 600 dinara, jer su oni procenili da joj je vrednost znatno veća.

Kada sam naručivala torbu, ujedno sam poručila i jednu haljinu, koju moram da pomenem ovde. Zapravo hoću da dam jendu antipreporuku, da ukoliko se odlučite za naručivanje odeće imate u vidu.  Haljina izgleda potpuno isto kao na slici, boje su odrađene baš tako, ali problem je što je ona stigla bez podsuknje, praktično providna. Veličina je malo čudna, pa je gore prilično velika, a u dužini kratka. Na kvalitet nemam nijednu zamerku, ali da sam je platila ne bih bila najsrećnija da dam 19 dolara i da odmah moram da nosim na prepravku.

dsc_0547

Tako da imate moje preporuke što se tiče torbe, ali ne i što se tiče haljine. 🙂


Jeste li poručivali nešto sa sajta Zaful? Kakva su vaša iskustva?