Tarte: Tartelette in Bloom

Tartelette in bloom je paleta koju sam želela jako dugo, ali kako se mogu naći samo u Americi nisam polagala mnogo nade da ću je u skorije vreme imati. A ona sam je pre jedno mesec dana dobila iznenadno (hvala, Nina) i nije joj bilo potrebno puno da postane jedna od mojih omiljenih paleta.

Mislim da je suvišno pominjati pakovanje, koje je mene oduševilo još dok sam samo gledala tuđe slike po instagramu, ali ono što mogu da kažem je da je izrađeno od čvrste plastike i da je otporno na padove (i to sam stigla da proverim). U paleti dobijate 12 nijansi, od kojih je devet mat, a tri su sedefaste. Miris senki je kao i kod Chocolate Bar, kada otvorite osetite divan miris čokolade.

DSC_0223

Pigmentacija je odlična, kao i sama tekstura senki. Vrlo su mekane, ne truse se i lako se blendaju. Jedine koje se malo rasipaju prilikom nanošenja su tri sedefaste nijanse, ali im je to oprošteno, što se mene tiče, jer su boje divne na očima.

DSC_0215

Što se postojanosti tiče i uz lošiju bazu izdrže celog dana, a da se ne preslikaju na gornji deo kapka.

Cena palete je 45 dolara, a kvalitet svakako opravdava tu cenu.

DSC_0387

DSC_0391


Kako vam se čini ova paleta? Jeste li probali nešto od Tarte kozmetike?

3 thoughts on “Tarte: Tartelette in Bloom”

  1. divota od palete *.*
    zeeeeelim je tako jako da se nadam da ce ona pronaci nekako put do mene, da ce se javiti neka Nina dobra vila i u mom slucaju hahaha.
    Uzivaj, vjerujem da je uzivo jos ljepsa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *