Maybelline: Make It Happen

Pisanje ovog posta najavila sam još u postu o novitetima, kada sam pomenula Maybelline proizvode koji su mi stigli pre nekog vremena. Obzirom da dugo nisam pisala o šminkanju, želela sam da sačekam lepo vreme, kako bi slike bile koliko toliko dobre.

Svi proizvodi koje sam koristila su Maybelline, a moja prva zamisao je bila neka upadljiva šminka. Međutim, kada sam krenula da se šminkam shvatila sam da ja prva to ne bih nosila svakodnevno, posebno ne za posao, tako da sam se odlučila za neutralnu varijantu, pogodnu za svaki dan, koju u svakom momentu možete osvežiti crvenim karminom i tako je pretvoriti u šminku za izlazak.

Počela sam sa Super Stay puderom za koji smatram da je jedan od najboljih za mešovitu/masnu kožu. Nijansa koju sam koristila je 20 Cameo, koja mi je nažalost malo svetlija nego što bi trebalo. Ovo je jedan od retkih pudera koji ja dodatno ne matiram. Kako ga nanesem ujutru, takav je na mom licu do uveče, mat i bez prosijavanja. Ima srednje pokrivanje, pa ako imate neki problematičan deo na licu, biće vam potreban i korektor. Na slici nisam koristila nikakav korektor, pa možete videti koliko prekriva na obrazima, koji su za mene problematična zona.

DSC_0136

Nakon toga sam prešla na oči, gde sam kao bazu koristila Color Tatoo kremastu senku, a onda senke iz The Nudes palete. U uglu oka je to bila najsvetlija, dok sam na krajeve stavila tamno braon. Lajner je neizostavni deo, a tu sam koristila novi Master Precise Curvy koji mi je u prvom momentu izgledao čudno, ali sada sam se toliko navikla na njega da i u najvećoj žurbi mogu da izvučem preciznu liniju. Dugo traje na očima iako nije vodootporan, ne razmazuje se na gornji deo, što je za mene koja imam spuštene kapke najbitnije i još uvek je kao i prvog dana, dakle ne suši se brzo.

DSC_0147

Maskara je Push Up Drama, koja ima odličnu četkicu, ali je malo tečnija pa je morate pažljivo stavljati. Na mojim trepavicama najbolje se pokazalo kada pređem u dva jako tanka sloja.

DSC_0135

Na usnama sam imala Vivid Matte Liquid ruž, a nijansa je 35 Rebel Red. Primetićete na slikama da i nije mat kao što piše na ambalaži, ali bez obzira na to postojan je dosta dugo i vrlo je prijatan na usnama.

DSC_0145


Jeste li probali neke od ovih Maybelline proizvoda? Kakvi su vaši utisci?

6 thoughts on “Maybelline: Make It Happen”

  1. Obecala sam sebi da Maybeline proizvode vise ne kupujem ovde od kad su mi uvalili na promociji ruz sa isteklim rokom! A da ne pricam kako su me tek iskulirali kada sam im se zalila! Veoma su neprofesionalni! I svima pricam o tome 🙂 Postoji mnogo drugih proizvodjaca kod nas (a tek u SAD-u) koji ce me pozeleti za potrosaca- to je moj moto.
    P.S. Kosa ti je i dalje divnaaaa! 🙂

    1. Ju, meni se to nije desilo nikada sa njima, na sreću, a imam dosta njihovih proizvoda. Svakako da je tako, imaju oni dobre proizvode ali niko nije nezamenljiv. 🙂 Hvala ti puno. 🙂

    1. To su Macadamia farbe, mešam crvenu, ljubičastu i njihov korektor. Pisala sam već o njima, ali planiram ponovo da pišem na tu temu uskoro. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *