Aura: So Dolly, So Sweet

Pre par dana prisustvovala sam promociji nove Aura kolekcije, koja se zove So Dolly, So Sweet. Obzirom da nikada nisam pisala postove o prvim utiscima, želela sam da ovaj put to uradim i predstavim vam celu kolekciju, dok su mi utisci još sveži.

U pitanju je kolekcija za proleće/leto, koju krase nežne i vedre boje. Ovaj put među proizvodima možete pronaći dva karmina, dva para trepacvica, dva laka za nokte, dva rumenila i jedan hajlajter.

I pre promocije na slici sam videla da nam spremaju neke nove trepavice, što me je obradovalo jer inače koristim one koje imaju u stalnoj ponudi. U pitanju su 13 Oh So Pretty i 14 Look At Me. Broj 13 je približniji trepavicama koje ja obično biram, ali mi se zato više dopada dužina koju ima broj 14. Podjednakog su kvaliteta kao i sve ostale trepavice koje imaju, pa ako vam se oblik dopada preporučujem  da napravite zalihe dok ih ima u prodaji. Ja sam preko jednog celog dana nosila broj 14, na očima deluju prirodno, nisu se odlepile ni u jednom momentu, a ako ih pažljivo skinete mogu se nositi ponovo.

DSC_0239

Kada su lakovi u pitanju, rekla bih da su vodili računa o tome da se slažu sa karminima, jer su uspeli da naprave gotovo iste nijanse. 439 Sugarbabe je nežna rozikasta nijansa, dok je 438 Miss Patisserie malo drečavija, pigmentovanija. Neočekivano, ali za sada mi je draža nijansa 439. Iz tri tanja sloja dobijate potpunu pokrivenost, a uz nadlak potraju par dana na mojim noktima.

DSC_0356

Tu su još i dva rumenila vrlo nosivih nijansi, 226 Patisserie i 227 Sugarbabe. Nijendo nije mat, prvo je potpuno diskretno i ostavlja na licu blagi rozikasti sjaj, dok je drugo nešto intenzivnije ali opet vrlo nosivo jer nije toliko jako koliko deluje na prvi pogled. Ovu sveltiju nijansu 226 stavljam svakodnevno poslednjih par dana i mogu reći da mi se baš dopada.

DSC_0323

Dva karmina, čije nijanse nose iste nazive kao lakovi i rumenila – 714 Miss Patissere i 715 Sugarbabe mat su završnice, prijatni na usnama i ne isušuju ih. Postojanost im je dobra, na usnama stoje par sati bez jela. Isprobala sam obe nijanse, ali kao što sam i pretpostavljala 715 Sugarbabe je previše svetla za moj ten, tako da mi nikako ne stoji, ali zato ovih par dana na usnama stalno imam 714 nijansu i sigurna sam da će mi ona obeležiti ovo leto, napravili su pravu pink nijansu, koja je upadljiva, a opet nije previše drečava.

DSC_0262

I ono najslađe (za mene) sam ostavila za kraj. U pitanju je hajlajter u gelu. Jasno je da sam se ovom proizvodu najviše obradovala i da sam ga isprobala istog momenta. Daje divan sjaj licu, postojan je i može biti odlična baza za hajlajtere u kamenu kada je potrebno da šminka bude jačeg intenziteta. O njemu ću sigurno pisati zaseban tekst, jer je moj definitivni favorit iz cele kolekcije.

DSC_0330

Na samom kraju bih vam pokazala kako oni zpravo izgledaju kada se nanesu, s tim da je hajlajter nanet u mnogo debljem sloju nego što bi trebalo, kako biste mogli da vidite nijansu. 🙂

page


Jeste li već videli novu kolekciju? Kako vam se dopada?

3 thoughts on “Aura: So Dolly, So Sweet”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *