Wonderstripes – trakice za spuštene kapke

Današnji tekst posvećen je jednoj stvarčici koju komotno mogu nazvati – proizvod mog života! Pre par godina, dok je Michelle Phan često snimala tutorijale vezane za šminkanje zapazila sam trakice kojima podiže svoje kapke. Otprilike sam mogla samo da sanjam da će tako nešto biti dostupno kod nas, ali evo, par godina kasnije ja konačno mogu da stavim lajner, a da se on vidi. 🙂

DSC_0221

Wonderstripes trakice od skoro možete pronaći kod nas, zahvaljujući Hilife, koji pored ovoga uvoze i Foreo i Waterpik. Dolaze u tri veličine, koje birate u zavisnosti od oblika oka. Postoji i pakovanje koje u sebi ima po jednu tablu svake veličine, pa je idealno da isprobate koja veličina vam odgovara. U pitanju su silikonske trake, koje u pakovanju izgledaju beličasto, ali kada se stave na kapak potpuno su providne. Mogu se videti samo kada se približite ogledalu i podignete obrvu.

DSC_0202

Mom oku najbolje odgovara S veličina, jer mi je po dužini taman. M je preširoka, pa me žulja kada je stavim, a L je taman kada je širina u pitanju, ali je nešto duža od mog oka, pa moram da ih secnem na kraju. Zato je dobro da prvo uzmete ovo pakovanje sa svim veličinama, jer sam ja bila sigurna da će mi M najviše odgovarati, pa sam na kraju pogrešila. Na donjoj slici možete videti kako izleda kada stavim trakicu, ovo je S veličina, a malo niže pokazaću vam kako izgledaju i druge dve.

DSC_0196

Što se samog stavljanja tiče, potrebno je malo prakse, da vidite koja pozicija najbolje odgovara vašim kapcima. Ne brinite, ako pogrešite možete jednom, dva puta odlepiti trakicu i zalepiti je ponovo. Čvrsto se drži na oku, tako da izdržava ceo radni dan bez problema, potpuno zaboravite da je imate.

Ono što je jako bitno je da kapak bude čist, odnosno da pređete nekim tonikom ili micelarnom preko njega pre stavljanja. Nakon toga možete da se šminkate kako god želite, jer ako se našminkate pre toga, trakica se neće zalepiti. Stavljate je na deo gde se kapak prelama, tako što malo spustite pogled na dole i zalepite na sredinu oka.

DSC_0210

Cena trakica je 2250 ili 3000 u zavisnosti od toga da li odaberete pakovanje koje ima samo jednu veličinu (ono ima ukupno 64 trakice) ili pakovanje koje ima sve tri veličine (ukupno 84 trakica). Možete ih pronaći u Beogradu, u Požeškoj u njihovom showroom-u ili ih kontaktirati preko maila ili broja telefona, koji možete pronaći na njihovom sajtu Hilife.rs.


Jeste li nekada koristili ove trakice? Kako vam se dopadaju?

8 thoughts on “Wonderstripes – trakice za spuštene kapke”

  1. Emina Šarvari Milovanović

    Strava post, nisam ni znala da postoji ovako nesto, spasicu svoju mamu muka! Hvala puuuno! :*

  2. Obožavam tvoj blog, iako ne stignem često komentirati,, uvijek pokrivaš drugačije tebe i posebnije proizvode, pa tako i ovog puta 😀
    ovo mi se čini kao odličan proizvod za mene.. i sama imam spuštene kapke 😀

  3. Nemas pojma koliko si me obradovala ovim postom :)! Imam isti problem, jako malo prostora na pokretnom delu kapka. Ne secam se kad sam poslednji pit stavila eyeliner zbog toga. I ja se secam tog videa Michele Phan, proizvod me je odmah zaintrigirao…cini mi se da je ona rekla da vremenom trakice koriguju kapak i da ih ona zbog toga koristi. Ali ona je kasnije ipak pribegla operaciji :/.

  4. Pingback: Purity Box by Ana2Cats

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *