Kat Von D: Shade + Light Eye Contour Palette

Nakon dve nedelje pauze vraćam se na redovnije pisanje postova, a u ovom ”povratničkom” postu želela sam da vam malo bolje prikažem paletu zbog koje sam prestala da koristim sve druge.

Reč je o Kat Von D Shade + Light Eye Contour Pallete, koja u sebi ima 12 mat boja. Prva stvar koja me je oduševila i zbog koje sam se odlučila za kupovinu jeste izbor nijansi. Od najsvetlije, skoro pa bele, do najtamnije, crne. Kada sam gledala recenzije pretpostavila sam da ću sve boje iskoristiti, što se ispostavilo kao tačno jer nema boje za koju mogu da kažem da mi se ne dopada ili da je lošijeg kvaliteta od drugih.

DSC_0313

Tekstura ovih senki je ono što me je oduševilo čim sam je uzela u ruke. Mekane na dodir, minimalno se truse (i to samo u pakovanju, ne dok ih nanosite na oči) i savršeno su pigmentovane. Ono najbolje kod njih je to da se blendaju kao nijedne druge koje imam. Sa lakoćom možete dobiti lep izgled i ravnomernu boju na očima. Zato su sve druge palete i pale u zaborav, jer kada ujutru žurim uvek posegnem za ovom i gotova sam za par minuta.

Postojane su na očima, ali ako imate spuštene kapke posle par sati će se svakako preslikati ukoliko ne stavite bilo koju bazu.

DSC_0317

Ona manje bitna stvar, ali kod mene ipak utiče na kupovinu jeste pakovanje. Ovo je odrađeno od čvrstog, mat crnog, kartona, unutra se nalazi ogledalo, a zatvara se na magnet. Što se mene tiče, bolje nije moglo, posebno ako uzmemo u obzir da je paleta jako lagana uprkos tome što ima odlgedalo duž cele gornje strane.

Cena palete je 50 evra i zaista mislim da opravdava svaki evro koji na nju date. Pakovanje, same senke, sve je odrađeno kvalitetno i lepo pa ako budete u prilici da je kupite, ne dvoumite se. Ja ni u jednom trenutku nisam zažalila i sigurno ću kupiti i njene ostale palete čim mi se ukaže prilika. 🙂

DSC_0335

DSC_0340


Kako vam se čini ova paleta? Jeste li koristili neku Kat Von D šminku? 

6 thoughts on “Kat Von D: Shade + Light Eye Contour Palette”

  1. Paleta je predivnaaaaaaa 🙂 Nemam nista od Kat Von D ali na wishlist-i mi je ova paleta i paleta za konturisanje i mozda neki tecni karmin! 🙂

  2. Toliko sam recenzija i tutorijala gledala na YT da mislim da je već imam! 😀 Šalu na stranu, divno izgleda i jedva čekam da upotpuni moju kolekciju jednog dana 🙂

  3. A jao, fenomenalno izgleda! coveceeeee, jao sad si me bacila na muke. Rekla sam da sam za ovu hodinu zavrsila sa ulaganjem u senke, stvarno ih imam da ne znam ni kad cu ih potrositi :/ ali ovo je stvarno savrseno!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *