Byphasse proizvodi za čišćenje lica

Sa Byphasse proizvodima sam se susrela letos, na moru. Na sreću stigli su i kod nas, ponuda je velika, pa više ne brinem kako ću ih nabaviti. Verujem da ste već upoznati sa ovim brendom, ali ako niste reč je o španskoj proizvodnji i odlikuju ih povelike ambalaže i veoma niske cene. Uz to ne izostaje ni kvalitet, što je u principu retkost u našim drogerijama.

Danas sa vama želim da podelim svoje iskustvo o dva proizvoda za umivanje. Prvi proizvod je gel, a drugi piling. Gel koristim odavno, a utisci se nisu menjali od prvog korišćenja. Ono što je meni bitno jeste da lepo čisti i ne isušuje kožu. Nemam neku naviku da za ovaj tip proizvoda izdvajam mnogo novca, osim ako mi nešto baš ne privuče pažnju, što se retko dešava. Kada je cena u pitanju, rekla bih da pristupačnijeg gela za umivanje od ovog nema. Dobijate 200 ml koji traju jaaako dugo. Inače gel koristim dva puta dnevno, a ovaj sam trošila dobra tri meseca, sve dok nisam došla u fazu da mi je potrebna promena, pa sam ga malo ostavila sa strane, jer se ni posle tri meseca svakodnevne upotrebe nije nazirao kraj. Gel lepo čisti i što je najvažnije ne isušuje kožu. Moja je mešovita i odlično mi je odgovarao kako u letnjim, tako i u zimskim danima kada mi je koža sklona dehidrataciji. Preporučujem vam da ga probate bez obzira na to kakav tip kože imate, jer je zaista blag i nećete imati problem sa isušivanjem. Nakon njega koža pod prstima ne škripi kao sa nekim agresivnijim proizvodima, ali imate osećaj da je lepo očišćena. Providne je boje, a miris je blag, prijatan i svež.

DSC_0344

Pilinzi su inače proizvodi bez kojih ja ne mogu. Trošim ih u velikim količinama jer ih koristim i češće nego što bi trebalo i volim kada su malo grublji jer tako imam osećaj da zaista nešto rade. Kada sam otvorila ovaj Byphasse pomislila sam da mi se neće dopasti, jer je kremast i zrnca su dosta blaža nego što ja volim. I bila sam u pravu, kao piling mi ne odgovara i preporučila bih ga osobama sa suvom kožom, za kakvu i jeste namenjen. Ali postoji druga namena za koju se meni pokazao odlično, a to je kao proizvod za umivanje. Koristim ga svakodnevno u večernjoj rutini već jedno mesec dana i mogu da kažem da odlično čisti lice, a ne isušuje ga što je i najbitnije. Ako imate osetljivo ili suvo lice, ne bih preporučila da ga koristite kao i ja, ali ako vam je koža mešovita ili masna onda verujem da bi vam se dopao i za svakodnevno umivanje. Kremast je i ima blaga plava zrnca, a nakon njega lice je lepo očišćeno i nije škriputavo pod prstima.

DSC_0346

Sastav proizvoda:

page


Jeste li koristili Byphasse proizvode? Kako su se vama pokazali?

2 thoughts on “Byphasse proizvodi za čišćenje lica”

  1. Ovaj piling obožavam, to već znaš. Blag je, lepo i nežno čisti kožu bez isušivanja, sve potvrđujem što si rekla. A sada ću morati da probam i gel, tako si ga lepo nahvalila 😀 L.

  2. edavno sam probala njihov zeleni piling (ako se ne varam bio je iz zelene linije). Ja isto volim malo grublje pilinge, ali taj mi je bio prejak. Ne znam kome bi odgovarao kao piling za lice, tako da sam ga ja na kraju koristila kao piling za telo i u te svrhe je odlican. Lice me je skoro bolelo koliko je grebao, a telo ne. Kostao je neka 3-4 evra ako se ne varam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *