Nikel: Energizirajući tonik

Na PurityBox sajtu postoji mnogo kvalitetnih brendova čije proizvode možete naručiti ili ih isprobati u vidu njihve mesečne pretplate. Upravo tako sam se i ja susrela sa brendom Nikel, koji me je za kratko vreme prilično osvojio. Sve što sam do sada probala, dopalo mi se. Uglavnom i više od očekivanog, moram priznati, pa vam zato danas pišem o toniku za koji sam mislila da će biti prosečan, a zapravo se ispostavilo da je postao jedan od mojih omiljenih.

Ovo je tonik sa biljnim matičnim ćelijama, koji se bori protiv dehidratacije, a sadrži i cvetnu vodu ruže. Ceo sastav je: Aqua, Rosa Damascena Distillate, Malus Domestica Fruit Cell Culture, Glycerin, Benzyl Alcohol, Xanthan Gum, Lecithin. Dehydroacetic Acid.

Pre svega, osvrnuću se na ambalažu proizvoda. Deluje sasvim obično, ali pumpica sa kojom dolazi je jedna od najboljih sa kojom sam se susrela. Isprska proizvod jednako, dovoljan je samo jedan pritisak (dva, ako volite da preterujete kao i ja), a ono što je najbolje je da zahvaljujući njoj komotno možete koristiti tonik i nakon šminkanja, za setovanje, jer neće isprskati više nego što je potrebno.

DSC_0143

Tonik miriše biljno, ali sveže i blago. Postao je moja omiljena prskalica za jutro, jer pored prijatnog mirisa imate osećaj da vas dodatno razbudi. Nakon stavljanja lice izgleda sveže i što je najbitnije stvarno uspeva da smanji dehidriranost kože. Svaka krema posle njega klizi po koži i mnogo lepše se nanosi.

Nije jedan od onih tonika koji se brzo troše, ja ga svakodnevno koristim već dva meseca i još uvek nisam potrošila ni pola. Tako da je vrlo isplativa investicija. Njegova trenutna cena je 2280 dinara, a za taj novac dobijate 125 ml proizvoda.

Smatram da bi ogovarao svim tipovima kože, jer nije agresivan i odlično hidrira.


Jeste li probali neke od Nikel proizvoda do sada?

2 thoughts on “Nikel: Energizirajući tonik”

  1. Tacno je da se sporo trisi, ali meni je bilo muka od njegivog mirisa. Nije radio nista posebno za moju suvu kozu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *