Aura rumenila

Jedini komad šminke koji sam do skoro izbegavala jesu rumenila. Nisam ih smatrala potrebnim, pored hajlajtera i bronzera, pa sam ih zato koristila samo za neke večernje varijante šminkanja. Negde sredinom prošle godine naterala sam sebe da ih redovnije koristim i malo po malo, počela sam da ih volim.

Kada su nijanse u pitanju, bitno mi je samo da budu kajsijaste/koralne. Sve što je rozikasto odmah otpisujem, jer se još uvek nisam navikla da tu boju vidim na sebi. Druga stvar koja mi je jako važna je postojanost. Za ovo kratko vreme koliko ih intenzivno koristim, stigla sam da isprobam mnogo rumenila. Neka od njih su trajala na licu celog dana, a neka bi posle dva sata jednostavno nestala, kao da ih nikad nije ni bilo.

Negde oko Nove godine na polici Aura kozmetike ponovo su se našli noviteti. Ovaj put to su bile nove nijanse rumenila. Na prvi pogled su vrlo slične, ali kada pogledate kako to izgleda jedno pored drugog na ruci, shvatite da se razlikuju.

1

U ponudu su uvrstili dve rozikaste i dve kajsijaste nijanse. Sve su sjajne, pa se to mnogima neće dopasti, ali ako ste ljubitelj hajlajtera, kao ja, onda vam to ni najmanje neće smetati. Moram priznati da sam ih ja često stavljala zajedno sa hajlajterom iako vam to ne preporučujem kada se šminkate preko dana.

Tekstura je mekana, satenska i vrlo lako se nanosi i blenda. Neće ostaviti fleke po licu, već će se lepo stopiti na obrazima. Pigmentacija je odlična, pa ga ja nanosim širokom četkicom kako ne bih preterala, jer se lako može desiti da nanesete malo više od onoga što ste želeli.

2

Ono što je najbitnije od svega, jeste to da su rumenila vrlo postojana. Neće nestati sa lica, neće izbledeti u toku dana, onako kako ih stavite, tako će ostati do kraja dana.

Cena im je oko 400 dinara, spadaju u rang pristupačnijih rumenila i zaista vrede mnogo više.

DSC_0087


Koristite li rumenila? Koja su vaša omiljena?

4 thoughts on “Aura rumenila”

  1. Isti kao i ti, nisam smatrala da su mi potrebna rumenila. Tek od nedavno sam krenula da ih stavljam, ne znam gdje mi je pamet bila, a osvjeze mi ovo tmurno lice-bolesnice. 😀 Od ovih mi se najvise svidja Vermonth. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *