Zoya: Giovanna

Prošle nedelje, zbog tehničkih razloga, nažalost nisam uspela da objavim post o nekom laku za nokte, a danas ću vam prikazati svoj omiljeni u poslednje vreme. Kupila sam ga na sajmu kozmetike, nijansa me je toliko oduševila da nisam mogla, a da je ne odaberem u moru drugih koje Zoya ima.

Iako mi je omiljeni, nije bez mane, pa ću prvo reći nešto što mi se kod njega ne dopada. Kada ga skinem, nokti su obojeni u narandžasto. Bilo da ga nosim jedan ili pet dana, obojiće nokte. I kada poželite da ga skinete, pripremite dosta vate i acetona, jer će obojiti sve oko nokta prilikom skidanja. Da je neki drugi lak u pitanju, verovatno ga više nikada ne bih namazala, ali je Giovanni oprošteno zbog nijanse – tamno zelena boja, koja najviše dolazi do izražaja na dnevnom svetlu.

DSC_0237

Za potpuno prekrivanje potrebna su dva sloja, ali kao što vidite na slikama, nemoguće je izbeći ove linije koje su uglavnom tu kada su sedefasti lakovi u pitanju.

Na noktima traje par dana, a uz nadlak izdrži i po nedelju, suši se relativno brzo, kada koristim samo njega, bez nadlaka potrebno je jedno 15 minuta da bi bio potpuno suv (nikada ne stavim više od dva sloja).

Trenutna cena na ultrasun.rs sajtu je 853 dinara, a neke druge (slične) nijanse su sada snižene na 560.

DSC_0240


Koristite li Zoya lakove? Koji je vaš omiljeni?