Aura: Contour Me!

Aura je nedavno u svoju ponudu uvrstila nove bronzere i koliko vidim, dosta je različitih mišljenja. Nekima se dopadaju, nekima baš i ne. Što se mene tiče, nemam zamerki na njih, a u tekstu ćete videti i zašto.

U ponudi se mogu pronaći četiri nijanse i ovaj put su mislili i na devojke izrazito svetle puti. Sva četiri bronzera su mat i toplijih tonova. U principu, jasno mi je zašto su naišli na dosta negodovanja. Prve tri nijanse vuku na narandžasto, pa nisu baš idealne za konture, ja ih radije koristim za isticanje tena, kada želim onaj osunčani efekat na licu, ali je zato poslenja nijansa (404 Copacabana) i više nego dobra za konturisanje, tako da opravdava naziv Contour Me!

401 Ibiza je nijansa koja je za mene previše svetla, pa sam je par puta koristila preko celog lica, kao puder u kamenu. Verujem da bi kao bronzer bila dobra devojkama svetlije puti.

DSC_0147

402 Saint – Tropez nijansa koja najviše vuče na narandžasto i moram biti iskrena, nisam je do sada koristila. Pored ostalih nijansi nije stigla na red, jer mi poslednje dve najviše i odgovaraju.

DSC_0150

403 Bahamas koja je meni odlična da istaknem ten, stavljam ga u vrlo maloj količini, uglavnom nekom malo širom četkicom, koja ne kupi puno proizvoda.

DSC_0151

404 Copacabana je moja omiljena nijansa i koristim je za konture. Najtamnija je od svih, ali ujedno najmanje narandžasta, tako da odlično radi svoj posao. Najviše mi liči na TF Chocolate brozner, koji je moj favorit od kad ga imam. Nije previše pigmentovana, pa mislim da bi svima odgovarala. Meni se pigmentacija dopada, jer sam sigurna da ne mogu da preteram, pa je uglavnom nanosim u vrlo maloj količini iz dva puta.

DSC_0155

Sve nijanse su zahvalne za blendanje, a ako želite proizvod koji će vam služiti samo za konture, onda je poslednja nijansa najbolji izbor. Čak i ako ste svetlije puti, moći ćete da je koristite, ako ste pažljivi. Na licu su postojani, tako da se neće skinuti u toku dana, a cena je oko 600 dinara.

DSC_0187


Jeste li probali ove bronzere? Kako vam se čine?

13 thoughts on “Aura: Contour Me!”

  1. Da, da, sa Ibizom ne može da se konturiše, više je bronzer ili meni puder u kamenu. Ova poslednja je jedina sa kojom ja mogu da radim konture, a mislim da ćeš i ti moći jer nije previše pigmentovana.

   1. Tek sam sada skontala da nisam stavila sliku kako izgledaju na ruci. Evo, da možeš da vidiš lepo, svaku nijansu sam prešla nekoliko puta, da bi se videla na slici. 🙂

 1. I simply want to tell you that I am just new to blogging and truly enjoyed you’re website. Very likely I’m planning to bookmark your site . You absolutely have beneficial posts. Many thanks for sharing with us your blog.

 2. I simply want to say I’m new to weblog and really liked your web site. Likely I’m going to bookmark your blog . You really have excellent articles. Thank you for revealing your blog.

 3. I just want to mention I’m beginner to blogging and site-building and absolutely liked you’re web page. Almost certainly I’m going to bookmark your blog post . You absolutely come with good posts. Appreciate it for sharing your web site.

 4. I just want to mention I am new to blogging and site-building and really enjoyed you’re web page. Most likely I’m planning to bookmark your site . You amazingly come with excellent posts. Many thanks for revealing your blog site.

 5. I simply want to mention I am just all new to blogging and site-building and really enjoyed this web-site. Probably I’m planning to bookmark your site . You definitely come with outstanding writings. Appreciate it for revealing your webpage.

 6. I just want to say I am just newbie to blogs and actually enjoyed your web site. Almost certainly I’m likely to bookmark your site . You certainly come with beneficial articles and reviews. Appreciate it for sharing your web site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *