OPI: Ds Lapis

Kada bi trebalo da izdvojim nekoliko omiljenih lakova iz kolekcije, nema sumnje da bi se ovaj našao u tom malom društvu. On je jedan od glavnih razloga zašto sam išla na sajam kozmetike i kopala po OPI korpicama, kako bih ga pronašla.

Zapravo, sama boja laka nije ono što me je oduševilo, več njegova tekstura. Sitne šljokice koje se u njemu nalaze na noktima dolaze do izražaja i ne možete, a da ne gledate u nokte sve vreme. Posebno kada ste negde napolju, na dnevnom svetlu. Potrebna su dva sloja kako biste dobili željenu boju, veoma brzo se suši na noktima, ali mu postojanost nije jača strana. Dan, dva i već kreće da se krza na ivicama.

DSC_0437

Dobra stvar je ta da ne boji nokte kada ga skinete i bez obzira na to što je teget sa šljokicama, ne skida se preteško.

Cena mu je bila 800 dinara, na sajmu. Mislim da je ovo deo neke starije kolekcije i da ga ovako u prodaji nema, bar ja nisam uspela da ga pronađem.

DSC_0448


Kako vam se dopada ovaj lak? Koji je vaš najdraži?

8 thoughts on “OPI: Ds Lapis”

  1. I simply want to tell you that I’m beginner to blogs and certainly liked you’re page. Likely I’m want to bookmark your blog . You amazingly come with awesome articles. Cheers for revealing your website.

  2. I just want to mention I am just beginner to blogging and certainly enjoyed your blog site. More than likely I’m want to bookmark your blog post . You certainly have fabulous article content. With thanks for sharing with us your web-site.

  3. I just want to mention I’m all new to blogging and site-building and definitely liked your blog site. Very likely I’m likely to bookmark your blog . You actually come with fabulous writings. Thank you for revealing your web-site.

  4. I just want to mention I am just new to blogging and site-building and absolutely savored this web-site. More than likely I’m planning to bookmark your website . You amazingly have incredible writings. Appreciate it for revealing your web page.

  5. I just want to say I am just very new to blogging and site-building and actually enjoyed this web-site. Very likely I’m want to bookmark your website . You absolutely come with beneficial articles and reviews. Thanks a lot for revealing your web-site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *