M Beauty Center

Današnji post biće svojevrstan uvod u ono o čemu ćete uskoro čitati na blogu, ali i moja želja da vas upoznam sa novootvorenim salonom, koji se nalazi u Beogradu, u Višnjičkoj ulici, a radi se o lepom ambijentu, sa vrlo pristupačnim cenama.

Ono što je nemoguće ne primetiti jesu detalji. Svaki deo salona sadrži po neki, a svi su tako usklađeni da mi je bilo jako teško da se uzdžim od fotografisanja. Sveće, cveće, sve je na svom mestu, u onoj boji kojoj bi trebalo da bude.

1

Usluge koje nude su raznolike, pa ako ste tip osobe koji voli da obavi sve na jednom mestu, ovde ćete to moći. Što je najvažnije, svaka od stvari koju odaberete radi se u zasebnoj prostoriji, pa ćete tako u miru moći da se opustite i uživate u onom zbog čega ste došli.

Sada ću vas malo provesti kroz M beauty centar, kako biste imali što realniju sliku onoga što vas čeka, ako im ukažete poverenje i odete kod njih.

U jednoj od soba na donjem spratu rade se masaže. Izbor je veliki, pa u zavisnosti od vaših potreba, možete odabrati pravu. Atmosfera je prijatna i mirna, što je meni i najvažnije kada negde idem na masažu.

DSC_0168

Ovo što vidite na krevetu, na donjoj slici, je nešto što je meni privuklo pažnju. Vulkansko kamenje, kojim se takođe radi masaža.

DSC_0162

Pored masaža, u ponudi za relaksaciju nalazi se i sauna, koja je mene vizuelno očarala.

2

Nakon saune, dolazimo do dela u kome sam ja uživala, a u pitanju je Jet Spa tretman. Kada sam rekla da je ovo uvod u naredne postove, mislila sam baš na to, jer ćete o ovih pola sata čište relaksacije čitati u zasebnom postu.

3

Ono o čemu ćete još čitati u nekom od narednih postova, jeste i tretman lica. Prepustila sam se Jeleninim rukama, koja mi je odradila tretman čišćenja. Tretmani lica se takođe rade u zasebnoj sobi, koja je slična prethodnim, mirna i prijatna, pa ćete se uz muziku koja ide u pozadini potpuno opustiti.

DSC_0174

Nakon toga, mene je sačekao pedikir. On se radi u jednoj velikoj prostoriji, gde se takođe nalazi i frizer, a odvojen je paravanom. Juče mi je Jelena stavila i gel lak, koji sam probala prvi put. Imala sam utisak da i on oštećuje nokte, kao gel, pa sam ga izbegavala. Uverila me je u suprotno, tako da ga stvarno preporučujem. Pedikir se radi u jednoj od najudobinih, masažnih, fotelja, gde sami podešavate intenzitet masaže dok sedite.

DSC_0195

Kao šlag na torti, ovde možete uživati i u uslugama frizera i šminkera. Koriste se kvalitetni preparati za kosu, što je, verujem, svima jako bitno.

Ono što ovaj salon nudi, jeste kvalitetna usluga, u luksuznom ambijentu, a po pristupačnim cenama, da svaka žena s vremena na vreme to može sebi da priušti. Verujem da će svima biti zanimljive i akcije koje imaju, a to je 20% popusta svakog ponedeljka na frizerske i kozmetičke usluge. Takođe, za Novu Godinu je organizovana akcija, gde šminka, frizura i nokti koštaju 5000, a na sve to, obezbeđen vam je povratak na kučnu adresu. 🙂 Cenovnik svih usluga nalazi se na njihovoj facebook stranici, a možete ga pogledati ovde.

DSC_0241


Kako vam se dopada M beauty centar? Da li često posećujete kozmetičke salone?