U petak će proći tačno 24 godine od kako je moja sestra od roditelja dobila najlepši poklon na svetu, mene. Pošto sam ja mlađa, nikada nisam imala prilike da dobijem tako lep poklon tokom svih ovih godina, pa zato to nadoknađujem materijalnim. Šalim se, naravno, da ne bude zabune, ali eto, u petak 13. će biti moj rođendan, pa je to idealno vreme da u jedan post spojim sve ono što želim već duže vreme, kao što sam uradila i prošle godine.

Čime drugo započeti nego Too Faced ovogodišnjom kolekcijom. Ovih proizvoda neće biti do mog rođendana, jer stižu kasnije, ali nisam mogla da ih izostavim sa liste želja. Nisam sigurna šta će od toga stići kod nas, ali hvala ženi, bankarki, kraljici, koja me je nagovorila da kod nje otvorim račun, tako da sada ne brinem da li ću ostati bez novogodišnje kolekcije, jer je uvek mogu naručiti sa njihovog sajta.


Najviše želim ova dva seta, a u pitanju su Melted Kisses and Sweet Cheeks i French Kisses.
Logično da ne želim samo to, već i njihove palete senki i to najviše Le Grand Chateau. Pored paleta, nešto što je u stalnoj ponudi jeste Candellight hajlajter. Nisam ga kupila do sada, jer sam se debelo zeznula i uzela Soft and Gentle, sad bih rado da vratim vreme i kupim ovaj umesto S&G. Zato sekice moja najdraža, ako nisi odlučila čime da me usrećiš, evo male naznake.


Stvari koju sam najviše želela do sada je Diva figaro i pre par dana mi je ta želja ispunjena. Ostale su još dve stvari iz Alexandar Cosmetics radnje, a to je Cala futrola za četkice. Ona nije toliko skupa, ali uvek ima prečih stvari, pa je nikad nisam kupila.

Macadamia je brend koji je meni draži, ali sam isprobala dosta toga, pa sada želim ovaj Amika set za negu kose, jer sadrži baš sve proizvode koje bih htela da isprobam.
Na Inglot sam tek skoro obratila pažnju i automatski su mi za oko zapale njihove senke i pigmenti. Sada polako širim svoju kolekciju njima i mislim da nema nijanse koja mi se ne dopada. (Ivana, nije da aludiram na nešto, ali veliki pozdrav za tebe :*)


Dr. Hauschka je moj favorit među preparativnim brendovima, ali sam od njihove dekorative probala samo korektor. Odavno gledam ovaj bronzer, pa iako nisam preterano luda za bronzerima, ovaj želim zbog ambalaže, pre svega. Oslikala ga je umetnica iz Berlina, Tina Berning, pa mi je ovo više jedno malo umetničko delo, nego komad šminke.  Drugi DRH proizvod koji ću kad tad kupiti je njihov puder. Za telo je, ali ja ga prvenstveno želim kako bih ga koristila kao transparentni puder za matiranje lica.
Dve stvari, koje nisu šminka, a želim ih jeste crna, tvrda torba i jedina koju sam našla, a da se uklapa u ono što ja hoću je ova iz H&M. Velika je, čvrsta je, nema nikakvih cirkona, šljokica po sebi, tako da mi se dopada. Druga stvar, koja je bukvalno veća od mene, je ovaj šal iz Zare. Stvarno želim jedan tako veliki i verovatno će izgledati da je šal stavio Jelenu na sebe, umesto Jelena šal, ali nema veze. Dužina mu je oko dva metra, što je u odnosu na mene poveliko. 🙂


I to je to, ja se nadam da ću ispoštovati ove želje i da ću umesto gomile gluposti, kupovati jednu po jednu stvar sa liste.

Za kraj jedan veliki pozdrav za svu rodbinu, prijatelje, a i Milenine prijatelje, svratite na tortu sledeće nedelje. 🙂