NYX Abu Dhabi

Neutralni karmini nisu my cup of tea. Koliko god se trudila da ih zavolim, uvek se na kraju radije odlučim za neki ljubičasti ili bordo. Obzirom da tako jake boje nisu pogodne za svaku priliku, a na karmine sam se do sada toliko navikla, da bez njih ne mogu, dugo vremena sam bila u potrazi za nekim neutralnim, sa kojim ću se osećati lepo. A to je bila jedna teška misija jer mi neutralni karmini ni najmanje ne stoje. Za moj ten su previše svetli, pa izgledam isprano.
Tako sam jednom prilikom probala Abu Dhabi i za divno čudo dopalo mi se kako mi stoji. A pošto njihove tečne mat ruževe volim, nije mi trebalo puno da odem do Alexandar Cosmeticsa po svoj primerak.
 
Ono što je standardno za sve nijanse koje sam do sada probala, jeste klasično pakovanje sa aplikatorom u kome dobijate 8 ml proizvoda. Miris je takođe isti kod svih, slatkast kada pomirišete bočicu, a kada ga stavite na usne ne oseća se ništa.
 
 
Aplikator je dovoljno precizan da vam za ovu neutralnu nijansu neće biti potrebno iscrtavanje usana olovkom. Lepo se nanosi, ujednačeno, a najbolje je da stavite jedan tanak sloj, sačekate par sekundi, pa stavite još jedan. Tako ćete dobiti punu boju, a karmin će biti jednako nanet.
 
Postojaniji je od ostalih tamnih nijansi ovih ruževa koje imam, pa tako može da izdrži po par sati na usnama, a da se ne skine. Može da preživi i piće čak, ali ako nešto jedete, izbledeće kao i svaki drugi.
 
Bez obzira na to što je mat, ne isušuje usne i ne ističe već suve delove. Vrlo je lepe teksture, tako da je prijatan za nanošenje.
 


Ono što nije karakteristično za mene, je to da nisam kupila nijendan drugi neutralni karmin od kad njega imam. Koristim ga svakodnevno, i preporučujem ga svima, a posebno devojkama sa nešto tamnijim tenom koje teško pronalaze svetlije nijanse.
 
Jeste li probali Abu Dhabi? Koji je vaš omiljeni neutralni ruž?

15 thoughts on “NYX Abu Dhabi”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *