Marigold krema za masnu kožu + Giveaway
Pre izvesnog vremena, od kompanije Marigold na testiranje sam dobila neke proizvode. Obzirom da sam kremu za masnu kožu koristila i pre toga, odlučila sam se za nju, jer sam znala da mi odgovara. Ovo nije moj prvi susret sa Marigold kozmetikom, već ste mogli da čitate o njigovoj bademovoj kremi, a danas pričamo o jojobinoj.
Jojobina krema namenjena je masnoj koži, pa mi je iz tog razloga bila idealna u toku letnjih meseci. Koristila sam je svakodnevno ujutru i uveče, jer mi je pružala sasvim dovoljnu hidrataciju. Dopala mi se jer sam od nje dobila ono što očekujem od jedne kreme, a to je da mi se lice ne sija u toku dana, a da opet ne bude onako potpuno matirano i umrtvljeno.
 
U pakovanju dobijate 30 ml, a tuba je napravljena tako da možete iskoristiti sve do poslednje kapi kreme. Na prvi pogled deluje masno, ali kada je nanesete, nakon minut, dva, već se upije i ne ostavlja nikakav zaštitni film na licu.
 
Obzirom da je nešto gušće teksture, dosta se sporo troši, pa vam ova tuba može potrajati par meseci, a uzimajući u obzir cenu, koja je 475 dinara na njihovom sajtu, zaista se isplati.
 
Kao što sam gore napisala, tokom toplijih dana koristila sam je ujutru i uveče. Ali kako je moja koža normalna, sa malo masnijom T zonom i dehidriranim obrazima, a ne potpuno masna, više mi nije dovoljna samo ona. Sada je koristim ujutru, kao podlogu za šminku, a uveče koristim neku malo masniju, koja mi pruža dovoljnu hidrataciju.
 
Ono što mi se posebno dopada, je to da nije potrebno dodatno matiranje pudera u toku dana kada nju koristim. Po navici stavim odmah nakon tečnog, onaj u kamenu i to je to. Više nemam potrebe da nosim sa sobom i popravljam u toku dana.
 
Dakle, ako imate masnu kožu, Jojobina krema će vam biti dovoljna da je koristite samostalno, ali ako želite da matirate samo T zonu, kao ja, onda ćete morati da je kombinujete i koristite neku drugu kao noćnu.
Pošto se meni krema jako dopala, rešila sam da jednu kupim i poklonim, kako bi se neko od vas uverio u ovo što pišem. Potrebno je da u komentarima napišete koja je to vaša omiljena krema i podelite ovaj giveaway na fejsu, a random.org će odabrati dobitnika, za nedelju dana. Darivanje je otvoreno za teritoriju Srbije, kao i za one koji imaju nekoga kome ovde mogu poslati nagradu. 🙂

Random je ovaj put odabrao broj 14, a to je Tatjana Werockfashion.