Danas vam pišem jedan potpuno neplaniran post, jer sam proizvod tek nedavno kupila, ali me je toliko oduševio da sam to odmah morala da podelim sa drugima. Pre svega, moram da napomenem da kao što u naslovu stoji, ovde je reč o prvim utiscima. Za ovo vreme koliko ga imam, negativne strane nisam primetila.

Nedavno je u Alexandar Cosmetics stigao ovaj gel, a pošto sam ga želela odavno, odmah sam otišla po njega. Na njemu piše da je vodootporan, dugotrajan, kao i to da je otporan na trljanje rukom. Količina koja se dobija je 10 ml, a trenutna cena je 745 dinara.
Do sada nisam imala prilike da koristim ovakve proizvode za obrve, već samo senke i maskaru, tako da nisam znala šta uopšte da očekujem. Prva reakcija kada sam probala gel bila je: ”Uh, pa ovo uopšte nije lagano za korišćenje”. Tada sam bila u žurbi, ali sam rešila da baš njega isprobam i naravno da mi nije uspelo da iz prve dobijem oblik kakav inače imam. Razlog tome je da sam se malo zanela i iscrtala više nego što bi trebalo, a kada sam htela da obrišem – neće moći. Kada se osuši, gel postaje potpuno otporan na trljanje rukom, baš kao što su na ambalaži napisali. Probala sam mokrim štapićem za uši i ne, nije uspelo. Na kraju sam morala da odem i umijem se gelom za umivanje, da bi se skinulo. Tako da je potrebno da budete brzi ako želite da ispravite, jer kad se osuši popravki nema. To može mnogima da zasmeta kod ovog proizvoda, ali ja sam jako dugo u potrazi za nečim što je maksimalno otporno, da mi je ovo samo jedan veliki plus. Na donjoj slici sam jakim pritiskom prešla preko obrve, da biste videli da se ne skida nakon trljanja.
Pošto je gel jako pigmentovan, ja ga koristim tako što iscrtam liniju na gornjem delu, zatim i na donjem, a onda onim što je ostalo na četkici popunim prvo sredinu, a na kraju i početak obrve. Ni tako ne izgledaju baš prirodno, ali ja tako volim.
Na njemu piše i da je vodootporan, što takođe potvrđujem. Ne baš da trljate vodom do iznemoglosti, ali ako pokisnete ili ste na bazenu, obrve će vam ostati na mestu. Testirala sam nekoliko puta tako što sam se umivala samo vodom, bez gela, i nisu se pomerile.
Dakle, ako ste u potrazi za nekim proizvodom za obrve, ovo je idealno rešenje. Ako ne volite ovako tamne obrve, u ponudi postoji 5 nijansi, a ova koju ja imam je Espresso.
Preporučujem svima da probaju, pa i ako vam se ne dopadne iz prvog puta, već nakon nekoliko pokušaja imaćete savršeno definisane obrve. Meni se toliko svideo, da sada želim sve nijanse, kako bih mogla da mešam. 🙂
I swatch na ruci, čisto da bolje vidite nijansu:
Jeste li koristili ovaj proizvod? Kako popunjavate vaše obrve?