Favoriti: Januar

Znam da kasnim sa favoritima, s obrizom da je već februar, ali neplanirani post o NYX gelu za obrve mi je malo promenio redosled. 🙂 Pošto sam se fokusirala na to da potrošim proizvode koje imam na gomili, danas neće biti mnogo toga, jer imam samo par stvari u toj grupi koje stvarno volim i koje sam koristila proteklog meseca.


Za početak, tu je Eucerin micelarna voda. Do sada najbolja koju sam probala, ali njena cena u odnosu na količinu koja se dobije je bila presudna da je ne kupim ponovo. Zapravo, nije ovde problem u količini već u lošoj ambalaži iz koje micelarna nekontrolisano izlazi, tako da se troši u rekordnom roku, pošto iscuri mnogo više nego što je potrebno. Dobra stvar je ta da Eucerin stalno ima promocije, pa uz kupovinu nekog proizvoda možete dobiti nju.

Sledeća stvar koju koristim svakodnevno, više puta, jeste Avon Clinical krema za područje oko očiju. Potpuno me je oduševila, dovoljno je gusta za ovaj zimski period i mogu reći da je jedna od najboljih krema tog tipa koje sam koristila.
Eucerin labelo je proizvod koji koristim godinama i koji sam kupila mnogo puta. Ujedno je i jedino labelo koje sam ja u životu potrošila. Pruža odličnu negu tokom zimskih dana i za sada je jedino koje mi uvek oporavi usne u jako kratkom roku.
Hipp krema, za koju sam se oduševila kada je stigla kod nas, jer mi je odavno velika želja daje probam. Koristim je za ruke jer ne ostavlja masni trag nakon mazanja, pruža odličnu negu i miriše predivno. Bez obzira što je ovo kozmetika za bebe, sigurno ću isprobati još neke od stvari koje su kod nas uvezli.
I poslednji favorit u nizu, Eucerin ulje za tuširanje. Odavno želim da ga probam i tu želju mi je ispunila Šmizletina. Nega je odlična, bolja nego kod svih ostalih ulja koje sam probala, a pored toga mi se dopada mi se miris, koji većina ne voli. Cena jeste malo viša u odnosu na ostale proizvode ovog tipa, ali smatram da kvalitet to opravdava.
Jeste li koristile neke od ovih proizvoda? Koji su vaši favoriti?

32 thoughts on “Favoriti: Januar”

 1. Prvo, zaljubila sam se u one saksijice iza 🙂 A sviđa mi se i ono što sam videla ispred, čak delimo neke favorite. Kupila sam mužu pužu Hipp kremicu jer ima osetljivu kožu i oduševljeni smo, malo mu nekad maznem 🙂 L.

 2. Lepi favoriti, definitivno ću probati to ulje, čim dođu malo topliji dani 🙂

  Pogledajte skice mojih kreacija na blogu: soniacreazzione.blogspot.com
  Nova kolekcija sa jako zanimljivim modelima: soniacreazzione.blogspot.co.uk/2015/02/spider-network-collection.html

 3. super da su vam uvezli Hipp stvarčice 😀 znam da je mnogo bilo tužno, što ih nemate 🙂
  zainteresirala si me za Eucerin balzam 😀 zbog problematičnih, suhih usnica sam stalno u potrazi za novim, a efikasnim balzamom 😀

 4. Uh, ovo Eucerin ulje za tuširanje je fantazija! 🙂 Ne bih ni znala za njega da ga dermatolog nije preporučio mom tati nakon neke infekcije. Vredi svaki dinar. 🙂
  Hipp ima kozmetiku?! 😀 Do te mere sam neinformisana da mi se čini da živim pod kamenom. 😀 Moram to da isprobam, kašice su im ukusne, to znam. 🙂

 5. I simply want to tell you that I’m very new to blogging and site-building and definitely enjoyed your web page. Most likely I’m likely to bookmark your blog . You certainly have superb articles. Kudos for sharing with us your blog.

 6. I simply want to mention I am new to blogs and seriously loved this page. Very likely I’m planning to bookmark your blog post . You actually have awesome articles. Bless you for sharing your web page.

 7. I simply want to say I am just all new to blogging and really liked this web blog. Likely I’m going to bookmark your blog . You definitely come with very good well written articles. Regards for sharing with us your webpage.

 8. I simply want to say I am just all new to weblog and truly enjoyed this blog site. Most likely I’m likely to bookmark your blog . You really come with remarkable well written articles. Cheers for sharing with us your blog site.

 9. I simply want to tell you that I’m very new to blogging and absolutely enjoyed you’re web-site. Almost certainly I’m want to bookmark your blog post . You really have amazing stories. Thanks a bunch for revealing your web site.

 10. I simply want to mention I’m all new to blogs and truly enjoyed you’re blog site. Most likely I’m likely to bookmark your blog post . You absolutely come with wonderful articles. Appreciate it for sharing with us your website.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *