Avon: Ultra color indulgence ruževi (sve nijanse)

Prošlog meseca sam u Avon katalogu primetila da će se u prodaji uskoro naći ovi ruževi. Pošto su mi delovali zanimljivo, rešila sam da naručim svih 20 testera što zbog sebe, što zbog bloga. Danas ću vam pokazati kako stoje sve nijanse i nadam se da će nekome to pomoći pri odabiru.


Mogu se pronaći u katalogu koji je aktuelan od 22. 01. do 11. 02. Cena jednog ruža u tom katalogu je 499, a ako naručite dva, platićete ih 759 dinara.

Šta kaže Avon:
– Lagana gel formula za super hidrataciju i lako nanošenje.
– Predivna boja poboljšana gel formulom, boja neverovatno živopisna, sveža i sjajna.

Što se mene tiče, ne mogu da kažem da su ovo najbolji ruževi koje Avon ima. Ali to je stvar ukusa, a ne kvaliteta. Kvalitet ne mogu da osporim, a ono što se meni ne dopada jeste to da previše sjaje za moj ukus, kao i izbor nijansi, koje su jako slične jedna drugoj, a u najvećoj meri prisutna je roze boja. Znam da će ljubitelji roze biti oduševljeni, ali ja sam više za tamne nijanse.

Ono što mi se baš dopada je činjenica da ni najmanje ne naglašavaju suve usne (osim par svetlih nijansi). Postojani su, a kada se skidaju to bude ravnomerno. Dakle nema onog razmazanog izgleda. 

Složila bih se sa onim što piše u katalogu, a to je da se lako mažu. Dovoljno je da pređete jednom, dva puta i boja je na usnama. Osim najtamijih nijansi koje je malo teže namazati.

Krenuću od svetlijih nijansi ka tamnijim (klik na sliku kako biste videli bolje, čini mi se da se nijanse ne vide toliko dobro u ovoj veličini):

Leva slika: In Bloom
Desna slika: Honey Flower


Leva slika: Royal Peony
Desna slika: Peach Petunia


Leva slika: Rose Bouquet
Desna slika: Day Lily


Leva slika: Tawny Rose
Desna slika: Purple Hyacinth


Leva slika: Spring Lilac
Desna slika: Poppy Pink


Leva slika: Petal Pink
Desna slika: Hibiscus


Leva slika: Daffodil Petal
Desna slika: Garden Rose


Leva slika: Orchid Petal
Desna slika: Pink Blossom


Leva slika: Plum Verbena
Desna slika: Red Tulip


Leva slika: Red Dahlia
Desna slika: Chocolate Rose

Mislila sam da ovom postu kraj nikada neće doći, ali evo dočekasmo ga. 🙂

Koje su vaše omiljene nijanse? 
Koju Avon kolekciju karmina mi preporučujete? (po mogućstvu malo manje sjajne završnice)

35 thoughts on “Avon: Ultra color indulgence ruževi (sve nijanse)”

  1. Prelepa si mi Jeco,prosto sijaš ,ruževi su mi lepi ja volim te pinkaste tonove ,pogotovo ove jače.Moj favorit od Avona je Apsolute ruž od onih koje sam probala do sada. Zanima me šta ti je to u kosi,rajf neki ili šta ,mnogo mi se sviđa,nadam se da ne steže mnogo? Ljubim te :).

  2. Nisam u toku,ne znam kako mi je promakla ova linija:O? Najvise su mi se dopali Purple Hyacinth i Plum Verbena.Mozes da probas neki iz Ultra Color/Ultra Color Mat linije,oni nemaju sjajnu zavrsnicu.Hvala za recenziju i utiske:) Kristina

  3. Prelepi karmini i prelepo ti stoje 🙂
    A kako mogu ja da narucim te testere i koliko kostaju? Ili je to samo za Avon dame???

  4. Hvala. 🙂
    Koliko ja znam nije samo za Avon dame, ja ih naručujem već duže vreme, a ne bavim se time. Samo reci devojci od koje naručuješ da ti kaže za koje sve linije postoje testeri i to je to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *