Prošlog meseca sam u Avon katalogu primetila da će se u prodaji uskoro naći ovi ruževi. Pošto su mi delovali zanimljivo, rešila sam da naručim svih 20 testera što zbog sebe, što zbog bloga. Danas ću vam pokazati kako stoje sve nijanse i nadam se da će nekome to pomoći pri odabiru.


Mogu se pronaći u katalogu koji je aktuelan od 22. 01. do 11. 02. Cena jednog ruža u tom katalogu je 499, a ako naručite dva, platićete ih 759 dinara.

Šta kaže Avon:
– Lagana gel formula za super hidrataciju i lako nanošenje.
– Predivna boja poboljšana gel formulom, boja neverovatno živopisna, sveža i sjajna.

Što se mene tiče, ne mogu da kažem da su ovo najbolji ruževi koje Avon ima. Ali to je stvar ukusa, a ne kvaliteta. Kvalitet ne mogu da osporim, a ono što se meni ne dopada jeste to da previše sjaje za moj ukus, kao i izbor nijansi, koje su jako slične jedna drugoj, a u najvećoj meri prisutna je roze boja. Znam da će ljubitelji roze biti oduševljeni, ali ja sam više za tamne nijanse.

Ono što mi se baš dopada je činjenica da ni najmanje ne naglašavaju suve usne (osim par svetlih nijansi). Postojani su, a kada se skidaju to bude ravnomerno. Dakle nema onog razmazanog izgleda. 

Složila bih se sa onim što piše u katalogu, a to je da se lako mažu. Dovoljno je da pređete jednom, dva puta i boja je na usnama. Osim najtamijih nijansi koje je malo teže namazati.

Krenuću od svetlijih nijansi ka tamnijim (klik na sliku kako biste videli bolje, čini mi se da se nijanse ne vide toliko dobro u ovoj veličini):

Leva slika: In Bloom
Desna slika: Honey Flower


Leva slika: Royal Peony
Desna slika: Peach Petunia


Leva slika: Rose Bouquet
Desna slika: Day Lily


Leva slika: Tawny Rose
Desna slika: Purple Hyacinth


Leva slika: Spring Lilac
Desna slika: Poppy Pink


Leva slika: Petal Pink
Desna slika: Hibiscus


Leva slika: Daffodil Petal
Desna slika: Garden Rose


Leva slika: Orchid Petal
Desna slika: Pink Blossom


Leva slika: Plum Verbena
Desna slika: Red Tulip


Leva slika: Red Dahlia
Desna slika: Chocolate Rose

Mislila sam da ovom postu kraj nikada neće doći, ali evo dočekasmo ga. 🙂

Koje su vaše omiljene nijanse? 
Koju Avon kolekciju karmina mi preporučujete? (po mogućstvu malo manje sjajne završnice)