Novogodišnja šminka za spuštene kapke (III deo)

I opet je tu Ana, jer nastavljam sa predlozima za novogodišnju šminku. Ono što ćete danas videti ja lično ne bih nosila uveče, jer mi je previše blago, ali nekome će možda odgovarati. Kao i do sada, krećem od spiska proizvoda, a onda prelazim na šminku.

♥ Tamniji i svetliji puder/korektor za konturiranje (NYX Mineral stick foundation, nijanse: ”Caramel” i ”Light Pale”)
♥ Puder u kamenu (Max Factor Creme Puff 05 Translucent) ♥ Rumenilo (Catrice Defining Blush 050 ”Apropos Apricot”) + Bronzer (Too Faced Chocolate Soleil)♥ Karmin (Bourjois 12 Heures 30)


♥ Baza za senku (Essence – ne preporučujem za spuštene kapke, ja je koristim samo za isprobavanje šminke kod kuće) 
Zlatna i bordo senka (Martinović senka i L’oreal 013 Burning Black)
♥ Crni lajner (L’oreal So Couture)


Za početak na krajeve oka zalepite selotejp da biste dobili preciznu liniju. Onda stavite zlatnu senku, a na krajeve bordo.

Onda sve to izblendajte, stavite lajner i veštačke trepavice.  A onda ponovo izblendajte oštre ivice. Na kraju stavite tamniju senku ispod oka.


Na red dolazi konturiranje, docrtavanje obrva i na kraju karmin.


I to je to. 🙂 Opet vas ostavljam sa par slika. Pokušala sam da iz jedne izvučem krupan kadar očiju, ali se kvalitet slike tako smanjio, pa se nadam da ćete lepo videti. Hvala Anđeli koja mi je napomenula da to uradim, sama se nikada ne bih setila. 🙂Kako vam se dopada ovaj look? Volite li više neutralniju ili naglašenu šminku?

6 thoughts on “Novogodišnja šminka za spuštene kapke (III deo)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *