Kao što sam već rekla u nekom od prethodnih tekstova, potrudiću se da pre i posle postove objavljujem što češće. Za sada barem jednom nedeljno, ukoliko mi ne ponestane modela. 🙂


Danas je na redu bila Jela. Za razliku od mene, njeni kapci su dušu dali za šminkanje, pa nisam propustila priliku da joj izvučem deblju liniju lajnerom. Koristila sam L’oreal lajner u formi gela i Blush četkicu u broju 20. Ispod lajnera sam stavila senke iz Too Faced palete. Boja na slikama nije realna, izgleda previše belo, a zapravo sam koristila senku koja je nešto svetlija od boje kože.
Veštačke trepavice koje sam koristila su najobičnije kineske. Kupila sam ih u lokalnoj parfimeriji, za 80 dinara. Ovom prilikom apelujem na braću Kineze da naprave dve iste trepavice sledeći put, a ne da mi pokvare ceo look. 🙂
Što se usana tiče, za razliku od očiju, one su jako nezahvalne za šminkanje. Karmin se razliva, bez obzira što sam koristila olovku. Ovo je mešavina nekoliko karmina, jer sam jedino tako uspela da izvučem koliko toliko ravnu liniju oko usana.
Mislim da se na ovoj slici najbolje vidi linija koju sam izvukla lajnerom, a i jedina je na kojoj se ne vidi razlika u trepavicama. 🙂 Ispod oka sam stavila najtamniju nijansu iz Too Faced palete, a za ten koristila Bourjois tečni puder, 1 2 3 Perfect.
I to bi bilo to, ovakvo šminkanje je vrlo jednostavno, ako imate zahvalne oči kao Jela. Kada sam nju šminkala shvatila sam kako lajner može lako i lepo da se nanese, kada nemate spuštene kapke.
Kako vam se dopada ovaj look? Kako se vi obično šminkate?