Pošto sam na blogu zapostavila postove vezane za šminkanje, rešila sam da to nadoknadim tako što ću učestvovati u ideji jedne blogo-koleginice što je više moguće. Dakle, od sada ćete dva puta mesečno (ili jednom, sve zavisi od dogovora), na mom blogu viđati ovakve postove.


Trenutna tema je ‘pin-up’ šminka. Deluje jako lako, izvući liniju lajnerom, crveni karmin i to je to. E, pa kada imate kapke kao moje, to nije ni malo lako. Mislim da do sada nikada nisam probala da sama sebi uradim ovakav look, i malo je falilo da odustanem. Iznervirala sam se jedno deset puta i na kraju nisam zadovoljna kako je ispalo, ali sam ipak rešila da objavim.


Za oči sam koristila: L’oreal gel lajner, Artdeco senke u crvenoj i bež nijansi, NYX Jumbo olovku za unutrašnji deo oka i Maybelline Colosal maskaru. Pokušala sam da stavim i veštačke trepavice, ali sam se i sa njima iznervirala i skinula ih.
Za lice: Revlon Colorstay tečni puder i Catrice kameni puder za matiranje.
Na usnama imam NYX sjajni tečni ruž za usne u nijansi Absolute red.
Nadam se da će sledeći makeup izazovi biti približniji onome što volim, da bih mogla da ih uradim onako kako zamislim i budem zadovoljna. Pin up look volim da vidim na devojkama, ali kada se ja tako našminkam to se ni ne vidi. Jedino da hodam sa podignutom obrvom, da se makar malo primeti.
Kako vam se ovaj look čini? Imate li predloge za neki sledeći post vezan za šminkanje?