NYX – Love in Paris

U poslednjih mesec dana skoro i da nisam pisala o dekorativi, a pošto mi je ona mnogo draža, to ću malo promeniti. Danas ću vam pokazati jednu paletu senki, koja je po meni odlična za neku dnevnu varijantu.

Ova linija se zove Love in Paris, a nijansa koju sam ja odabrala je Je ne sais quoi. Paletu dobijate u pakovanju od tvrde plastike, koja se sigurno neće polomiti ako je ispustite, samo se može izgrebati. Unutar pakovanja nalazi se mini aplikator i devet senki toplih tonova. Nijedna senka nije potpuno mat već je pet sjajno, a četiri imaju sitne šljokice koje su gotovo neprimetne kada se nanesu.

Što se postojanosti senki tiče, nije me razočarala. Imam nekoliko NYX paleta, tako da sam znala šta da očekujem. Sa bazom traju celog dana i ne skupljaju se na pregibu kapka. Pigmentacija je takođe dobra, u jednom sloju su malo blaže, dok punu boju dobiju kada se nanesu u dva sloja. U zavisnosti od prilika i vašeg ukusa, možete ih koristiti i kao blaže i kao dosta pigmentovane senke.

Što se sastava senki tiče, u to se stvarno ne razumem, ali evo jedne slike sa njim, verujem da ima onih koji paze na te stvari:

Evo i kako boje izgledaju izbliza:

Cena palete je 980 dinara, a može se kupiti (ili naručiti) u Alexandar Cosmeticsu. Ako ima nešto što vas zanima, a da u postu nisam napisala, recite, pa ću naknadno dodati. 🙂
Jeste li probali neku NYX paletu? Kako se vama dopadaju?

14 thoughts on “NYX – Love in Paris”

  1. Meni je dovoljno da nesto ima Pariz u nazivu pa da odmah pomislim da mi treba i kupim ga, haha. 😀
    Ali ova paleta stvarno dobro izgleda. Najvise mi se svidja burgundi i ova druga po redu tamnija braon. Nisam jos probala nista od NYX proizvoda, ali stalno nameravam. U principu ne sminkam se komplet toliko cesto, pa imam dosta proizvoda koje ne znam kad cu potrositi uopste. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *