Favoriti u junu

Većina stvari koju ćete danas videti je kupljena baš tokom juna. Iako ih nisam koristila dugo, bez problema ih svrstavam u favorite jer su me oduševili već nakon prvog korišćenja. Nema ih puno, tako da će ovo biti jedan kraći post (za promenu).

 • Što se dekorative tiče, tu je Bourjois CC krema, o kojoj ću pisati u sledećem postu. (cena 1399)
 • Bourjois Java puder, o kome sam već pisala. Odličan highlighter kako za dnevnu, tako i za večernju varijantu. (cena 1289)
 • Blush 32, nova omiljena četka za tečni puder. (cena 515)
 • Od preparative tu je Vichy serum, o kome ću pisati uskoro, jer zaslužuje zasebnu recenziju.
 • Dr. Hauschka krema za čišćenje lica. O njoj sam već pisala recenziju kada sam je imala u mini pakovanju. (cena 1550)
Dva proizvoda za usne:
 • Vichy labelo, koje me je oduševilo zbog nege koju pruža. (cena oko 500)
 • Baby Lips, lepo pakovanje, solidna nega i relativno niska cena. Omiljeno mi je ovo plavo, zbog mirisa i nege. (cena 250)
Lakovi za nokte:
 • Trind keratin resoter, o njemu ću pisati posebno uskoro. Oporavio mi je nokte odlično, tako da ga preporučujem svima koji imaju slabe i oštećene nokte. (cena oko 1500)
 • Aura lak u nijansi Skinny Jeans. (cena 160 – na sniženju u Liliju)
Poslednja stvar je za kosu. Proizvod koji nisam koristila jako dugo, jer mi nije odgovarao kada mi je kosa bila oštećena. Sada mi je super, odlično hidrira i lepo neguje. Cenu ne znam, pošto sam ovo kupila još prošle godine, sada sam ga se setila i nastavila da koristim.

20 thoughts on “Favoriti u junu”

 1. E bas sam malopre kupila ovaj Baby Lips i jako mi se svidja! 🙂

  Kakvi su ovi Aura lakovi? Meni su oni klasicni kockasti odlicni, ali Inches losi – nisam bila zadovoljna kako pokrivaju i brzo su se skidali sa vrhova…

 2. Vichy serum <3 Obožavam! Baby lips sam kupila, onu žutu verziju Intensive Care ili tako nešto i zadovoljna sam, nemam problema sa usnama inače, pa mi fino održava 🙂

 3. Divni favoriti! Vichy serum svi hvale a ja nikako da ga isprobam. Bojim se da mi neće biti dobar pa se držim Caudalie SOS seruma kojeg obožavam!
  Blush kist izgleda predobro, zapravo je jednak Sephorinoj 45ici bez koje ne mogu niti jedan 😀

 4. Sad definitivno moram da probam ovaj Baby lips. 🙂 Jedva čekam post o Trind keratin resoter-u, čula sam da je dobar, ali volim da se informišem sa raznih strana. Boja Aura laka je baš fina, i mada nisam ljubitelj njihovih lakova, možda im opet dam šansu. Super favoriti. 🙂

 5. Imam dosta od tvojih favorita…Kupila sam skoro ovaj Vichy serum ali mi je apotekarka greskom spakovala ovaj stari,znas li kakav je novi?

 6. Nije nešto što se mora imati, ali je slatko pakovanje i miris. 🙂 Samo da još malo porastu nokti i biće recenzije. Prvi put u životu su krenuli da rastu, ne bih propustila, a da ne nahvalim Trind. 😀 Super je boja, jedino smara to što se skine posle par dana sa vrhova.

 7. Ne znam kakav je, pošto su i meni u apoteci ovaj spakovali. Ali ako je ovaj super, verujem da je i taj noviji još bolji. Čini mi se da će mi ovaj dugo potrajati, tako da neću u skorije vreme saznati kakav je taj drugi. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *