KOSA Uncategorized

Dobro, a jeftino – Balea

Jedni od najčitanijih postova na blogu su bili ”Dobri, a jeftini proizvodi”. Zato sam rešila da počnem redovno da pišem o takvim proizvodima. Za sada planiram da bar jednom nedeljno objavim jedan takav post, u vidu kratke recenzije proizvoda, pa se nadam da će taj plan uspeti. Seriju tih postova ću početi Balea sprejem za kosu.


Radi se o jednom slanom spreju koji pomaže da kosa izgleda kao sa plaže. Ne masti kosu, samo daje opuštene talase. Koristi se na mokroj kosi, koja je prethodno osušena peškirom. 

Izgleda kao i svaki drugi spej za raščešljavanje. Dakle, nije gust ni kremast, već najobičnija providna tečnost koja prelepo miriše. Baš na leto i more. Sadrži 200 ml, što može da potraje jako dugo, jer nije potrebno naprskati mnogo.
Moja kosa je u principu više čupava nego talasasta. Pošto je gusta, uglavnom ide u širinu. Kada koristim ovaj sprej, talasi se definišu i koliko – toliko se smanji u širini. Mislim da bi dobar efekat imao i na ravnoj kosi, možda ne kao sprej za talase, ali za lakše raščešljavanje i dodatnu mekoću, da. Jedni od sastojaka su glicerin i pantenol, tako da je odličan i kao sprej za negu.
Sastav: Aqua, Alcohol denat, Magnesium sulfate, Glycerin, Parfum, VP/VA copolymer, Maris sal, Panthenol, Linalool, Limonene, Lactic acid, Citronellol, Butylphenyl Methylpropional.
Cena proizvoda je 299 dinara.
Jeste li probali ovaj sprej? Kakvi su vaši utisci?

12 Comment

  1. Ah, što sam morala ovo da vidim 🙂 Rado bih ga probala ali mislim da ću preskočiti…treći proizvod kojim dominira alkohol bi mi bio previše…Lidija

  2. Bas sam ga gledala u DM pa hocu necu i na kraju sam odlucila da sacekam da neko kaze utiske… zvuci mi da su nam kose iste pa cu svakako probati! Hvala!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *