Dobro, a jeftino – Balea

Jedni od najčitanijih postova na blogu su bili ”Dobri, a jeftini proizvodi”. Zato sam rešila da počnem redovno da pišem o takvim proizvodima. Za sada planiram da bar jednom nedeljno objavim jedan takav post, u vidu kratke recenzije proizvoda, pa se nadam da će taj plan uspeti. Seriju tih postova ću početi Balea sprejem za kosu.


Radi se o jednom slanom spreju koji pomaže da kosa izgleda kao sa plaže. Ne masti kosu, samo daje opuštene talase. Koristi se na mokroj kosi, koja je prethodno osušena peškirom. 

Izgleda kao i svaki drugi spej za raščešljavanje. Dakle, nije gust ni kremast, već najobičnija providna tečnost koja prelepo miriše. Baš na leto i more. Sadrži 200 ml, što može da potraje jako dugo, jer nije potrebno naprskati mnogo.
Moja kosa je u principu više čupava nego talasasta. Pošto je gusta, uglavnom ide u širinu. Kada koristim ovaj sprej, talasi se definišu i koliko – toliko se smanji u širini. Mislim da bi dobar efekat imao i na ravnoj kosi, možda ne kao sprej za talase, ali za lakše raščešljavanje i dodatnu mekoću, da. Jedni od sastojaka su glicerin i pantenol, tako da je odličan i kao sprej za negu.
Sastav: Aqua, Alcohol denat, Magnesium sulfate, Glycerin, Parfum, VP/VA copolymer, Maris sal, Panthenol, Linalool, Limonene, Lactic acid, Citronellol, Butylphenyl Methylpropional.
Cena proizvoda je 299 dinara.
Jeste li probali ovaj sprej? Kakvi su vaši utisci?

12 thoughts on “Dobro, a jeftino – Balea”

  1. Bas sam ga gledala u DM pa hocu necu i na kraju sam odlucila da sacekam da neko kaze utiske… zvuci mi da su nam kose iste pa cu svakako probati! Hvala!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *