Pošto su u naše parfimerije stigli Le Petit Marseillais proizvodi pravo je vreme da kažem mešto malo o jednom od njihovih proizvoda koji imam već par meseci. Dobila sam ga odavno, ali nisam htela da pišem o njemu dok ne vidim da je pušten u prodaju. Ako vas zanima da li vredi izdvojiti novac za ovaj proizvod, nastavite da čitate. 🙂

Proizvod dolazi u plastičnoj ambalaži od 250 ml. Pakovanje je belo, ali je preko svakog zalepljen omot u drugoj boji. Onaj koji ja imam je roze i namenjen je veoma suvoj koži. Kada otvorite pakovanje na njemu se nalazi zaštitna folija, tako da ste sigurni da niko nije isprobavao losion pre vas.
Losion je bele boje i gušće teksture. Lako se razmazuje po telu, ali se i troši malo brže od ostalih, baš zato što je gust. Što se nege tiče, ona je sasvim solidna. Moja koža je normalna i ne zahteva dodatnu negu, posebno ne u ovom periodu kada je prošla zima. Kada namažem losion, upije se odmah, što je meni jako bitno, jer nisam neki ljubitelj mazalica za telo, tako da ne volim dugo da čekam da se proizvod upije. Više je vodenast tako da ne ostavlja masni trag na koži, već je posle njega samo nežna i glatka. Nisam sigurna da bi stvarno bio odličan i za veoma suvu kožu, jer ne pruža baš toliku negu, ali za ovaj letnji period koji dolazi, mislim da će biti odličan.
Kao što sam rekla, moja koža ne zahteva dodatnu negu, pa kada koristim losion radim to samo da bih cela zamirisala. 🙂 To je ono što mi se naaajviše sviđa kod ovog losiona i što ga izdvaja u moru drugih koje imam. Miris je neverovatan! Ne znam kako bih ga detaljnije opisala, osim što mogu da kažem da miriše slatkasto. Na neko voće ili cveće. Kada pomirišete ambalažu miris je prejak, ali kada ga namažete ostaje samo blagi miris koji se jako dugo zadržava.
Evo i sastava:
Cena proizvoda je oko 500 dinara i za sad se mogu pronaći u Dm-u. Pored losiona ja imam i šampon i masku za kosu, tako da na osnovu celokupnog iskustva mislim da zaista vredi izdvojiti novac za njihove proizvode, posebno za losion, koji je moj favorit!
Jeste li već probali Le Petit Marseillais proizvode? Kako vam se čine?