Proizvode koje ćete danas videti sam kupovala tokom prošle godine i pokušavala da ih koristim na razne načine. Inače me retko koji proizvodi razočaraju, jer pre nego što kupim nešto pročitam par recenzija da bih videla kako su se i drugima pokazali, ali mi se desi i da nešto kupim tek onako, jer mi se u tom trenutku svidi. Neki od ovih proizvoda su kupljeni jer su dosta hvaljeni, što opet pokazuje da je svaki tip kože i kose drugačiji i da nam ne odgovara svima isto, a neki su kupljeni ‘na slepo’.

Počeću od proizvoda za lice. Prvo je Yves Rocher krema za predeo oko očiju. Ovo je prva krema koju sam kupila za taj predeo i rešila sam da kupim neku malo kvalitetniju. Međutim, pokazalo se da je ova krema uzaludno bacanje novca. Trebalo bi da hidrira predeo oko očiju i smanji vidljivost tamnih krugova, ali nije radila ništa od toga. Koža mi nije bila uopšte hidrirana, čak me je i zatezala kad god bih namazala kremu. Koristila sam je mesec dana, da bih bila sigurna da ne deluje, a onda sam kupila drugu koja se pokazala kao pun pogodak.

Druga stvar sa slike je Balea pena za umivanje. Na sreću kupila sam ovu malu, čisto radi probe. Nemam ništa da zamerim što se čišćenja tiče, tu radi odličan posao, ali ono što se meni ne dopada je miris. Nije to neki specifičan miris na koji mogu da se naviknem posle nekoliko korišćenja, već miriše na ustajalo. Rok joj nije prošao, niti će uskoro, tako da do toga nije. Nisam sigurna da li je u pitanju samo ova bočica koju sam ja kupila, ili su sve takve.
Sledeća je na redu Balea tonirana krema. Ova krema prelepo miriše, na razno voće i podseća me na neke kozmetičke salone. Međutim, kada je stavim na lice nema šanse da je lepo razmažem. Negde bude previše, negde se uopšte ne razmaže, tako da budem sva šarena. Davala sam je i drugaricama da probaju, čisto da se uverim da li je to samo na mojoj koži tako, ali ispostavilo se da je kod svih ista priča.

Na redu su i dve maskare. Jedna je Miss Sporty, a druga Lancome. Što se tiče ove prve, nju sam kupila jer mi je žuta Miss Sporty maskara bila odlična. Obe imaju gumenu četkicu, samo je različit oblik. Sa ovom narandžastom nikako ne mogu da ravnomerno nanesem maskaru duž celog oka, pa onda ne liči ni na šta. Lancome maskara mi je bila ok u početku, ništa specijalno, ali je brzo izgubila normalan miris i počela da se oseća jako čudno, tako da je sigurno neću koristiti dalje ili ponovo kupiti.
Što se tiče mleka za telo, tu obično nemam nekih razočarenja. Moja koža je u poslednje vreme jako osetljiva, pa tačno znam kakvi mi proizvodi odgovaraju, a kakvi ne. O Mixa proizvodima sam čitala sve same pohvale, pa sam rešila da probam ovo mleko za bebe. Moja koža je na njega reagovala kao i na većinu proizvoda, krenula je da me zateže, peče i u roku od minut su se pojavile crvene tačke svuda. Pokušavala sam da ga koristim više puta, čisto da budem sigurna da mi ne odgovara i svaki put je bilo isto.
I sada dva proivoda za kosu, a to su Balea sprej za zaštitu od toplote i Amika krema za ispravljanje. Balea sprej mi nije odgovarao jer nije imao nikakvog efekta što se zaštite tiče, sve što sam sa njim postigla je ulepljena kosa. Amika kremu sam kupila jer mi je bilo potrebno nešto da mi olakša peglanje kose.  To nisam dobila od ove kreme, a kosa mi je samo bila dodatno suva i teža za ispravljanje. Ne znam kakvi su ostali Amika proizvodi, ovo je bio moj prvi susret sa tom markom i od tada se nisam usudila da probam nešto drugo.


Jeste li koristile nešto od ovih proizvoda? Kakav su utisak na vas ostavili?