Aura – Curly maskara

Nedavno je kozmetika Aura na tržište izbacila par novih maskara, za različite tipove trepavica. Trenutna ponuda obuhvata maskaru za volumen, dužinu i uvijanje. Iznenadila me je činjenica da su za svaku maskaru napravili četkice koje su izložene, tako da ne morate da kupite ”na slepo” već imate mogućnost da pronađete onu koja odgovara vašim potrebama. Maskara koju ću ja danas predstaviti je ona za uvijanje trepavica.


Upakovana je u kartonsku kutiju, koja je sa strane zalepljena, tako da možete biti sigurni da niko nije otvarao maskaru pre toga. Svaka od ovih maskara nosi poseban naziv, a ova moja je Look of desire. Što se samog pakovanja tiče, dolazi u klasičnoj plastičnoj ambalaži od 11 ml. Sve tri maskare su crne boje, a belim slovima je na njoj napisan naziv. Pakovanje je jako kvalitetno, pokušala sam da ogrebem slova, da vidim hoće li se skinuti, ali su ipak ostala netaknuta. Što se četkice tiče, ni na jednoj maskari nije gumena, već ona klasična, što me je u početku odbijalo od kupovine. Iz dosadašnjeg iskustva, takve četkice mi se nisu lepo pokazale. Međutim, sa ovom je drugačije. Daje vrlo lep volumen i stvarno uvije trepavice za nijansu. Ni posle dva sloja se ne stvaraju grudvice, što je dodatni plus. 


Jedina stvar koja mi se ne dopada ovde je to što se vrlo lako skine. Pošto je napolju hladnije, i često se desi da mi od vetra zasuze oči, maskara se uvek razlije nakon toga, tako da mi se više puta desilo da posle toga izgledam kao da nisam ni stavila maskaru. Ostale negativne stvari nisam primetila.

Prva slika u gornjem redu je bez maskare, druga sa jedim , a treća sa dva sloja.

Cena maskare je nešto manja od 400 dinara i smatram da je sasvim solidna maskara za tu cenu. Svakako ću je ponovo kupiti, mada planiram da isprobam i ostale koje su u ponudi.


Jeste li koristile neke od Aurinih maskara? Koja je vaša omiljena maskara?

19 thoughts on “Aura – Curly maskara”

  1. Nisam koristila nijednu njihovu maskaru, trenutno koristim plavu maskaru maybelline. Vidim napravila si lighbox svaka čast ja nikako da se nakanom da krenem a sve sam nabavila, baš sam lenja :/ 😀

  2. I ja sam skoro videla njihove maskare. Privukla me je baš ambalaža, što su u kutijici poput HE brendova. Danas je kupovina maskare postala maćka u džaku (ako izuzmemo HE brendove), mene je skoro moja omiljena razočarala 🙂

  3. I ja sam skoro kupila jednu, poprilično skupu, i naravno nisu mi dali da pogledam četkicu. Kad sam došla kući, shvatila sam da mi uopšte ne odgovara. Zato mi se ova i svidela od starta. 🙂

  4. I just want to say I am just newbie to blogging and absolutely savored this blog. Probably I’m want to bookmark your website . You certainly come with remarkable articles and reviews. Appreciate it for sharing your blog site.

  5. I simply want to mention I’m new to blogs and actually enjoyed this blog. Very likely I’m planning to bookmark your blog . You amazingly have impressive well written articles. With thanks for revealing your web page.

  6. I simply want to tell you that I am just newbie to blogs and absolutely loved this blog. Probably I’m want to bookmark your website . You surely come with incredible writings. Bless you for sharing with us your blog site.

  7. I just want to tell you that I’m beginner to weblog and actually liked you’re web page. More than likely I’m likely to bookmark your blog post . You surely have wonderful articles and reviews. Appreciate it for sharing with us your web page.

  8. I just want to tell you that I am just newbie to blogging and absolutely savored you’re web blog. Most likely I’m going to bookmark your blog . You certainly have amazing articles and reviews. With thanks for sharing with us your web site.

  9. I just want to mention I am beginner to blogging and site-building and absolutely savored this web site. More than likely I’m likely to bookmark your blog . You certainly have wonderful articles. Many thanks for sharing your blog.

  10. I carry on listening to the news update talk about getting free online grant applications so I have been looking around for the top site to get one. Could you tell me please, where could i find some?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *