Nedavno se kod nas pojavila Sephorina novogodišnja kolekcija Barock Boudoir koja me je oduševila, kako zbog proizvoda, tako i zbog dizajna. Odmah mi je za oko zapala Pocket eye paleta koju sam morala da kupim i koju ću vam pokazati u ovom postu. Cena ove palete je 1330 dinara i za taj novac dobijate osam senki. Paleta dolazi u plastičnoj prozirnoj kutijici na kojoj je napisan sastav svake senke.
Ono što se meni odmah dopalo je pakovanje, prelepa crna kutijica sa šljokicama, elegantna i prikladna za svaku torbu. Mislim da je baš to presudilo prilikom dvoumljenja da li mi je potrebna ili ne. 🙂


Što se boja tiče, paleta je neutralnih tonova sa jednom crnom senkom. Kao da su mene pitali koje boje treba da stave! Sve senke su solidne pigmentacije i bez podloge, što me je baš iznenadilo. Na fotografijama možete videti kako senke izgledaju na dnevnom svetlu, a kako unutra, sa blicem.

Slikano na otvorenom, bez blica
Slikano u zatvorenoj prostoriji, sa blicem


Kao što sam na početku rekla, dizajn ove palete me je odmah kupio, odabir boja još više, tako da sam i više nego oduševljena.