Sephora Pocket Eye Palette

Nedavno se kod nas pojavila Sephorina novogodišnja kolekcija Barock Boudoir koja me je oduševila, kako zbog proizvoda, tako i zbog dizajna. Odmah mi je za oko zapala Pocket eye paleta koju sam morala da kupim i koju ću vam pokazati u ovom postu. Cena ove palete je 1330 dinara i za taj novac dobijate osam senki. Paleta dolazi u plastičnoj prozirnoj kutijici na kojoj je napisan sastav svake senke.
Ono što se meni odmah dopalo je pakovanje, prelepa crna kutijica sa šljokicama, elegantna i prikladna za svaku torbu. Mislim da je baš to presudilo prilikom dvoumljenja da li mi je potrebna ili ne. 🙂


Što se boja tiče, paleta je neutralnih tonova sa jednom crnom senkom. Kao da su mene pitali koje boje treba da stave! Sve senke su solidne pigmentacije i bez podloge, što me je baš iznenadilo. Na fotografijama možete videti kako senke izgledaju na dnevnom svetlu, a kako unutra, sa blicem.

Slikano na otvorenom, bez blica
Slikano u zatvorenoj prostoriji, sa blicem


Kao što sam na početku rekla, dizajn ove palete me je odmah kupio, odabir boja još više, tako da sam i više nego oduševljena.

9 thoughts on “Sephora Pocket Eye Palette”

  1. Draga, odlična ti je recenzija, samo nastavi, sa nestrpljenjem očekujem sledeću!
    Ubedila si me da kupim ovu paletu, prelepa je.

  2. Ja sam pala na pakovanje i odmah kupila, a i senke su odlične, mnogo bolje nego ostale Sephorine koje imam.
    Ne znam ni sama zašto nisam okačila, ovo mi je bio prvi ovakav post pa nisam umela baš najbolje da ga odradim. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *