NYX natural paleta

Moj omiljeni stil šminkanja je neutralan, zato među senkama najveći broj zauzimaju palete upravo takvih tonova. Jedna od takvih paleta je NYX neutral, već duže vreme moja omiljena kada je svakodnevno šminkanje u pitanju.

U paleti dobijate šest nijansi, od najsvetlije bež to tamne braon. Tri nijanse su potpuno mat, a tri imaju sitne šljokice u sebi. Svi koji su koristili NYX senke znaju da su one jako pigmentovane. Ni ova paleta nije izuzetak. Što se teksture tiče, senke su mekanije, tako da se jako lepo i ujednačeno nanose. Postojane su jako dugo, sa ili bez podloge.

Na dnevnom svetlu, bez blica
U zatvnorenoj prostoriji, sa blicem
Uz ovu paletu dobijate i aplikator sa dužom drškom. Obično ne koristim aplikatore koje dobijam uz senke, ali za ovaj stvarno nemam zamerki. Čvrst je i ne pomera se levo – desno dok nanosim senku.
Ovu paletu preporučujem svima koji vole neutralan look. Idealna je za dnevnu šminku, kao i za večernju jer su boje jako pigmentovane tako da vrlo lako možete da dobijete jači izgled šminke.
Kakvi su vaši utisci o NYX senkama?

9 thoughts on “NYX natural paleta”

  1. I ja obožavam neutralnu šminku, zgrozim se kad vidim da devojke od 14,15 godina idu našminkane u školu sa veoma jakom šminkom. Ja sam uvek za to manje je više. Još uvek nisam kupila NYX senke, ali verovatno hoću prvom prilikom. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *