Macadamia nega kose

X
Jedan post po principu ”Kud svi Turci…”. Kao što ste u naslovu mogle da vidite, reč je o čuvenim Macadamia proizvodima za negu kose.

Ono što sam koristila od ove robne marke je maska, balzam i dva proizvoda koja trenutno koristim – ulje u spreju i klasično ulje. Takođe, obavezna stvar za svakodnevno korišćenje je i njihova četka protiv mršenja kose. Za sve proizvode imam samo reči hvale. 
Počeću od balzama i maske, koje sam potrošila i koje ću sigurno ponovo kupiti. Nakon korišćenja oba proizvoda, primetila sam da mi je kosa mekša i da se lakše raščešljava. Nije mi se brže mastila, imala je prirodan, zdrav sjaj i na dodir je bila mekša.  Jedini razlog zašto trenutno ne koristim ta dva proizvoda je taj što imam mnogo maski koje se gomilaju na polici i koje želim što pre da potrošim.

Sledeći proizvod je ulje za rekonstrukciju i oporavak. Ovo je prvi njihov proizvod koji sam kupila i čiji miris me je oduševio. Stavljala sam ga i na mokru,  i na suvu kosu samo da bi što više mirisala tako. Nakon mirisa me je oduševilo dejstvo ovog proizvoda. Kosa je na dodir mnogo mekša, a krajevi ne deluju toliko isušeno. Naravno, proizvod ne rešava trajno problem oštećene kose, posebno ne moje koja je tretirana svim i svačim, ali je zato trenutno dejstvo odlično. 
Pored ovog, koristim i ulje u spreju. Ima potpuno isti efekat kao i obično ulje, samo mi je jednostavnije za korišćenje. Koristim ga na potpuno isti način, na mokroj i na suvoj kosi, jer ne masti, tako što prsnem na dlanove i protrljam kroz kosu.
I za kraj, stvar koja mi je za kratko vreme postala jako draga, No tangle četka. U početku sam bila skeptična i izbegavala sam kupovinu. Jedan od retkih proizvoda koji sam kupila tek tako i koji mi se jako svideo. Pošto su mi krajevi suvi, logično je da se mnogo mrse. Uz ovu četku mnogo manje čupam kosu tokom češljanja, tako da bih je preporučila baš svima.
Svakome ko do sada nije koristio nešto iz njihovog asortimana savetujem da proba. Ulje možete nabaviti u ovom malom pakovanju, od 10 ml, što je sasvim dovoljno da probate i vidite da li vam odgovara ili ne.

Koristite li vi nešto od ovih proizvoda i da li ste zadovoljne kako deluju?