Impala Liquid concealer je korektor vrlo jake moći prikrivanja namenjen području oko očiju. Prekriva podočnake i zbog efekta hlađenja koje ima u sebi smanjuje tamne krugove. Kako se meni ovaj korektor dopao možete pročitati u nastavku.
 
Počeću od dizajna. Dolazi u plastičnom pakovanju od 6 ml, sa klasičnim aplikatorom. Aplikator se meni nije dopao, pa sam korektor nanosila prstima. Što se prikrivanja tiče, nemam nikakvu zamerku, jer je tu stvarno odličan. 
Ono što se meni nije dopalo kod ovog korektora je njegova gustina. Prilično je gust, tako da kada ga stavite ispod očiju za vrlo kratko vreme se uvuče u bore. Takođe sam primetila da mi je malo isušio taj predeo, koji je već dehidriran. Kupila sam ga kao korektor za predeo ispod očiju, i u tu svrhu ga nikada nisam koristila. Pošto sam u tom periodu imala problema sa licem, ovaj korektor mi je bio savršen za to, jer prikriva odlično sve nepravilnosti. Trenutno ovaj korektor ne koristim, jer je nemam problema sa licem, a za predeo oko očiju koristim drugi korektor koji se za tu svrhu mnogo bolje pokazao.
Ako tražite korektor koji će vam prekriti podočnjake, savetujem da ovaj izbegavate. Ali ako vam je potrebno nešto čime ćete prekriti nepravilnosti na licu, onda je ovo odličan proizvod. Naravno, ima mnogo boljih korektora za to, ali kada sam ga kupovala sećam se da je cena bila jako pristupačna. Tako da ako želite jeftiniji a dobar proizvod, ovo je jedan takav.
Jeste li koristile neke Impala proizvode? Kakvi su vaši utisci?