Aura Blusher & Highligter

Kozmetiku ovog proizvođača jako volim i često kupujem. Naravno, ima proizvoda koji su meni bili totalni promašaj, ali su na sreću vrlo retki. Danas ću vam pokazati dva proizvoda koja su po meni pun pogodak. To su hajlajter i rumenilo.

Počeću od rumenila koje u pakovanju ima dve boje. Sto se same ambalaže tiče, plastična je i dobijate dva puta po 3,5 grama proizvoda. Ja sam odabrala ovo sa roze i braon bojom. Kupila sam ga da bih probala, jer roze rumenila nikada nisam koristila. Iznenadila sam sebe kada sam shvatila da više koristim ovu roze od braon nijanse. Kada se stavi nije toliko tamna kao što izgleda, daje prirodnu boju i odlična je za preko dana. Ova braonkasta nijansa je malo jača i vrlo lako može da se pretera. Čak sam je u par navrata koristila kao bronzer jer je dosta tamna kada se nanese iz više puta. Rumenila su jako postojana, nije mi se desilo do sada da izblede na obrazima. Nikada nisam imala potrebe da ih popravljam koliko god mi šminka stajala na licu. 
Uz rumenilo se dobija i četkica koja je blago iskošena. Iskrena da budem, nikad je nisam koristila tako da ne znam kakvog je kvaliteta. Preferiram veliku četkicu jer mi je tako lakše da ravnomerno nanesem rumenilo.
Druga stvar je hajlajter. Ovo je prvi hajlajter koji sam kupila, i sada mi nije jasno kako sam se šminkala bez njega. Malo je reći da sam oduševljena. Koristim ga prilikom svakog šminkanja, daje predivan sjaj, nimalo napadan. Postoji više nijansi, moja je Golden spice i svakako planiram da kupim i drugu nijansu. 
Preporučujem ga svima, posebno devojkama koje do sada nisu imale puno iskustva sa ovim tipom proizvoda jer se vrlo lako nanosi. Dobijate 5 grama proizvoda i trajaće jaaako dugo jer se vrlo sporo troši. Ja sam ga kupila čim se pojavio, koristim ga skoro svakodnevno i kao da je nov.
Od ova dva proizvoda moj favorit je hajlajter, ali svim ljubiteljima rumenila predlažem da probaju ovo, sumnjam da će se neko pokajati.
Na levoj slici su rumenila (sa leve strane roze, a sa desne braon), a na desnoj highlighter
Koji su vaši favoriti među rumenilima i hajlajterima?

21 thoughts on “Aura Blusher & Highligter”

  1. Imam oba, i rumenilo i hajlajter i slažem se sa svim što si napisala. Svakodnevno ih koristim, a neverovatno sporo se troše. Odlični su. Rumenilo imam u istoj nijansi, a hajlajter u nijansi NUDE SHIMMER. Love it !

  2. Ja ga stavljam aplikatorom na uglove očiju i odličan mi je tako. To koristim svakog dana, a za večernju šminku ga koristim na licu, tu mi se malo manje dopada, ali je solidan. 🙂

  3. U Lilly-ju je nedavno bila akcija – kupis nesto od Aure i dobijes poklon. A ja poklone jako volim! 🙂 Tada mi je devojka preporucila hajlajter i uzela sam bas ovaj. Moji utisci su isti kao tvoji – ne znam kako sam se do sada sminkala! :))))

  4. I just want to tell you that I’m very new to weblog and honestly savored your website. More than likely I’m want to bookmark your blog post . You really have impressive writings. With thanks for sharing with us your web-site.

  5. I simply want to mention I am very new to blogging and actually loved you’re web-site. Most likely I’m going to bookmark your blog post . You definitely have really good posts. Bless you for sharing your blog site.

  6. I just want to tell you that I’m new to blogging and site-building and definitely savored this web page. Likely I’m going to bookmark your blog . You certainly come with good posts. Many thanks for revealing your web page.

  7. I just want to say I am new to blogs and certainly loved your blog. More than likely I’m likely to bookmark your blog . You surely have outstanding writings. Thanks for revealing your webpage.

  8. I simply want to say I am newbie to blogging and site-building and seriously loved you’re page. Probably I’m going to bookmark your blog post . You actually have amazing well written articles. Thanks for sharing your website.

  9. I simply want to tell you that I am just all new to weblog and seriously enjoyed you’re web site. Most likely I’m going to bookmark your blog post . You actually come with awesome article content. Many thanks for sharing with us your webpage.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *